Első nagyköbcentis motornak mit?
Figyelt kérdés
Lerakom a motorosjogsit tavasszal A korlátlanra. Soha nem motoroztam, robogóm az volt sok, de ugye az teljesen más tészta.
Honda CB400-on lesz majd a vizsga, de gyakorolni így jogsi nélkül is tudnék egy oktató ismerősömmel, de csak saját motorral.
Kérdés, hogy mit vegyek? Igazság szerint a chopperek és cruiserek felé húzok, kérdés, hogy elsőnek is rögtön azt vegyek, valami öregecskét, ha esetleg eldobom, :) vagy inkább egy ilyen CB400 szerűséget?
Szerintetek?
Köszi előre is!
2010. jan. 6. 09:54
1/3 anonim válasza:
Csakis olyan motort vegyél amit szeretsz is, ha csopperfélét akkor azt.
2/3 anonim válasza:
Honda shadow 600? Szép is, Honda is, meg nem is halsz meg vele. Vagy esetleg valami régebbi max 600ast. Yamaha SR 400, Suzuki GN 250 (nem tudom abból van-e 400-as, vagy valami hasonlót ajánlanék.
3/3 A kérdező kommentje:
A shadow-t most néztem, nem rossz... szép 750-esek vannak. Ez jó ötlet, köszi!
2010. jan. 7. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!