Mennyiért érdemes BMW M3 e46-ot venni? Mennyi az éves fenntartása?
Igen, lehet, meglátjuk, sok idő telik még el addig.
Egyébként nem tudtok ajánlani valamilyen webhelyet ahol jobban bele tudnék mélyedni a tárgyalt témába, esetleg könyvet?
Illetve a 330cd és ci-ről mik a vélemények, tapasztalatok?
Jó a dizel, de ez a 3000-res BMW nem a legjobb...
Ha már M3-mat akartál, ne dizelnél köss ki.
Legalább egy 330-at vegyél, benzinest, annak már szép a hangja, erős, és strapabiró is.
már most elindult a 316d felé... :D
Eredetileg a 316-ot terveztem első autónak, de sajnos most egyetem mellet nem telik kocsira, de egyetem után viszont valami komolyabb kéne :)
A tanácsaitokat természetesen megfogadom.
Nézegettem én is a tárgyalt szériát, de végül több okból se vennék ilyet!
1. Kevés kivételtől eltekintve(mert azért van ilyen) a BMW-s egy igen ritka állatfaj és nem pont a jó értelemben gondolom ezt, a stílusukról nem is beszélve, 5 BMW-s ismerősből 4 ilyen a maradék 1 pedig rokonom szóval lehet csak velem normális :)
2. Költeni nem nagyon szeretnek ezekre, hajtani viszont annál inkább!
3. Fenntartása nem áll arányban az értékével, szóval nekem nem nyújtja azt ennyi pénzért mint amit várnék( szóval ennyiért vagy jóval olcsóbban is vannak hasonlóan jók, nyilván nem a presztízsről beszélek)
Ha csajozni, Vagizni-frenkizni kell arra jó, de helyetted nem fogja lekönyörögni a bugyit egyik csajról se, szóval azért ne legyenek nagy elvárások, ez csak Nedvesít! :)
Szerintem addig a 4 évig vegyél valami kisebbet, ne egyből izomautóval kezdj, mondjuk ne is 60 LE autót vegyél, valami 100-150Le körülit!
De a végére...
ha rám hallgatsz:
Azt veszel, amilyet szeretnél, amire nem sajnálod a pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!