Mennyiért érdemes BMW M3 e46-ot venni? Mennyi az éves fenntartása?
Még egy "boyracer" jelölt, aki talán kiírt egy családot a jövőben mert utcán vadulni menő...
Vadulni a versenypályán kell!! Semmi keresnivalója a forgalomban annak aki már most ilyen felelőtlen, mikor még csak bele sem ült semmibe!
37 F
Nem érdekel mi van az élen, engem nem érdekel mi a "menő", azt veszem ami nekem tetszik, amivel szerintem semmi probléma.
Alapból nem akarok családot, mert ez az egyetlen esély arra, hogy olyan dolgaim legyenek, amiket szeretnék. Kinek mi a fontos...
Továbbá nem akarok száguldozni, azért szeretném ezt a kocsit, mert iszonyatosan tetszik pont, mint mondtam régi álmom egy olyan kocsi.
Felelőtlen pedig nem vagyok, mert évek fognak eltelni addig, amíg ebből a beszélgetésből valóság lesz, ha ennyivel előre tervezek, hogy lehetek felelőtlen?
ma 17:15
Most olvastam a tiedet, jó ötlet. :)
Ember tervez, körfogalomban jobb pedál telitalp... az érzés felülírja a terveket :D
Ha ez za álmod, de nem akarsz száguldani, akkor jó lehet egy teljes M Packetes 3xx Ci-is. Pl, hogy írták a 330. Az azért némileg barátibb, egy 325Ci meg már egész felhasználóbarát költségvonzattal rendelkezik.
Csak a kinézete az valami mesés. Ha van ami ugyanígy néz ki és barátibb a fenntartása, írjátok nyugodtan, nagyon megköszönném.
Nem vagyok az a száguldozós típus, egyébként se tenne jót az a sok büntetés jogász létemre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!