Mi a véleményetek erről az autóról? Érdemes megvenni? Megbízható? Fogyasztás? Ennyit megér? Milyen drága a fenntartása?
2012. máj. 5. 11:19
1/8 anonim válasza:
22 éves autónál megbízhatóságról beszélni... Ha alacsony fogyasztású kocsit keresel, kisebbet válassz!
2/8 anonim válasza:
Korához képest jól néz ki, az tény.
Megbízhatóság: motorjáról nincs kép, illetve nem is hallottam a hangját. De azon kívül még ezer dolog lehet, amit cserélni kell előbb utóbb. Azért nem mai autó, de törődtek vele.
Fogyasztása: 10 liter körül nagyon könnyen elképzelhető - országúton is.
Megér-e ennyit: Az átírás még ennyi, de ha olyan állapotban van, hogy jövőre még átmegy a vizsgán különösebb javítás nélkül, akkor nekem megérné.
Fenntartása meg a fent leírtaktól függ plusz a kötelező biztosítástól, ami egyén, autó és biztosítófüggő.
3/8 anonim válasza:
én is inkabb kisebb motorral vennék,a mai benzinárak mellett gondolom neked sem mindegy mennyit fogyaszt.
4/8 anonim válasza:
pénzben jó tiszta muszaki soros lesz .
fogyasztás 2000 motor ,10-12 város aztán autopálya 8 liter .
ha beszarik alkatrész van bontoban .ami olcso ujat már ne vegyél bele.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és valaki tud mondani valamilyen olcsó, megbízható használt járművet?
2012. máj. 5. 13:58
7/8 anonim válasza:
Én a Fordot venném. Lehet, hogy öreg, de akkor is a megbízható autók közé tartozik.
8/8 dzsola válasza:
enyiéer már kapsz 1995 ős samarát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!