Drága a fenntartása egy BMW 320 d Touringnak?
Figyelt kérdés
1995 ccm és 163 lóerős. Mennyi a fogyasztása? Az alkatrészek mennyire drágák?
Ha lehet tapasztalt tulajok írjanak.Köszi
2010. jan. 22. 12:05
2/8 anonim válasza:
A fogyasztása kb 7-7,5 liter szóval az nem vészes, viszont ha javítani kell akkor az már költséges mulatság. Én nem szervizbe viszem, hanem megbízható ismerős szereli, de az alkatrészeknek elég húzós áruk van.
3/8 anonim válasza:
nekem volt az elején kőfelverődés 400.000Ft ért csinálták. de én 300.000 km-t vezettem bele 2 év alatt. az üzemanyag az átlagos abba nem halsz bele. Alkatrészeket utángyártottat kell venni hozzá! Ne törd össze, használd egészséggel
még nézd meg itt a véleményeket: www.hahu.hu
4/8 anonim válasza:
Hol mentél Te 417km-t naponta a hétvégéket is beleértve??
Ilyet max a kamionosok tudnak produkálni meg a buszosok. Ne is haragudj, de a 2 év alatti 300.000km kissé képtelenségnek hat...
5/8 anonim válasza:
Nyíregyházáról naponta felmegyek Pestre és vissza... Pesten még közlekedek is vele és minden nap... számold ki!!!
6/8 anonim válasza:
Köszi a felvilágosítást, de hát ez milyen élet?? Ez nem lehet életcél hogy az életed a kocsiban töltöd... tudom semmi közöm hozzá, de nem egyszerűbb volna irodát nyitni, vagy lakást venni/bérelni?? A sok kieső időt biztosan pótolná, ha irodád/lakásod lenne adott helyen, nem is beszélve a költségekről. Nekem egészen biztosan még a fele is tarthatatlan lenne! Értelmes távolságon belül hajlandó volnék ingázni, de ha bármennyit fizetnének is, ilyet nem volnék hajlandó megtenni! A napi 6-7 vagy több óra autókázás munkába-vissza helyett egészen biztosan találnék a szabadidőm eltöltésére kellemesebb elfoglaltságot, pl család. Elvégre mindannyiunknak 24 óra a nap. Hangsúlyozom, tényleg semmi közöm hozzá, mások hogyan töltik ki napjaikat, de ecccccerűűjen nem értem mi indokolhat ilyen mérvű ingázást, időpazarlást??? És szerintem biztos nem vagyok egyedül ebben. :o)
7/8 anonim válasza:
újra én az "ingázós" havi 500.000Ft ért céges kocsi+ benzin :D megéri... szeretek vezetni ha megunom abbahagyom
8/8 anonim válasza:
Nekem nem lenne időpazarlás, örülök ha bármikor valahova mennem kell kocsival :)) sőt van, hogy hosszabb úton is megyek mert szeretek menni. Ez ilyen, van aki dohányzik, vagy iszik, vagy kockul. Másrészt, ilyen használat jót tesz a kocsinak, mindig üzem meleg a motor, sokat megy, nem leállitás és elinditás üzem meg 5 km és megáll vele. Így igen sok km-t is elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!