Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek hibát követek el?...

Valter6672 kérdése:

Szerintetek hibát követek el? Lent.

Figyelt kérdés
Most van 200 000 ft- om, mostani jármüvel eladom, lesz 400 000.Szeretnék egy motort venni, mert hegybe lakok, és hülyéskedni, túrázgatni, pályára is elmenni, ha van alkalom. Elsőnek egy YZ 125 re gondoltam, de rájöttem hogy í 2T nem az én világom, ezért szeretnék venni egy YZF 250 est.Nektek mi a véleményetek? ennyiért megéri venni? Ha már motort veszek, akkor olyat veszek,ami nem régi, gyenge, csúnya stb. Amugy 16 éves vagyok, és 10 éve motorozom.
2010. jan. 5. 21:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ha találsz ennyiért, akkor megéri
2010. jan. 5. 21:27
 2/15 A kérdező kommentje:

[link]

mint pl ez, sztem megéri, de biztos kell ré költeni, olaj stb. Elvégre üzemórás:(

2010. jan. 5. 21:32
 3/15 anonim válasza:

sztem megéri,de honnan lesz pénzed üzemanyagra.ja és számolj azzal is,hogy esetleges hibák lehetnek vele.problámák stb...

ha nagyon értesz a motorozáshoz,csak akkor...

2010. jan. 5. 21:39
 4/15 anonim ***** válasza:
pénz kérdése...bármikor bármire lehet (kellhet) költeni egy motornál
2010. jan. 5. 21:50
 5/15 anonim ***** válasza:
csak ne hogy a halálba száguldj vele
2010. jan. 5. 22:18
 6/15 anonim ***** válasza:
terepmotorosoknál ritka a halál, viszont sűrűbben előfordulnak törések, zúzódások:)
2010. jan. 5. 22:27
 7/15 anonim ***** válasza:
10 év motorozás után nem lesz ez kicsi neked? Amúgy nem rossz, bár a helyedben én tuti egy 350-es endruot vennék, az is van ilyen erős kb, talán egy nagyon picit gyengébb, de sokkal kisebb a szervízigénye. Ennyiért már akár nagyon szép DR-eket lehet kapni.
2010. jan. 6. 09:57
 8/15 anonim ***** válasza:
vegyél 350-es régi YAMAHA XT-t az nagyon igénytelen és mindenen átmegy olyan mint egy tank
2010. jan. 6. 13:22
 9/15 A kérdező kommentje:
A kis cirka 60 kilómnak, nemhinném hogy egy olyan monstrum jólenne:) De azért köszi a válaszokat.
2010. jan. 6. 16:00
 10/15 anonim ***** válasza:
apukám, a hirdetésben oda van írva hogy csapágyas a moci ;) + apróbb hibák, esetleges átíratás ha rendszámos.. ezt a motort amit kinéztél félmilla alatt nem úsznád meg :)
2010. jan. 6. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!