Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 enduro vagy másfajt...

Simson s51 enduro vagy másfajta simson?

Figyelt kérdés
melyik fajtát ajánlátok? Tapasztalatok? :D
2010. jan. 5. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Két simson s51b-m is volt. Megtanultam rajta motorozni, de méginkább motort szerelni...
2010. jan. 25. 12:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 éve van egy simson enduro.Sokáig nemvolt használva nyáron elvittem egy sráchoz pár ezerért rendbe rakta.Tirisztotos 88 as enduro.18 éves létemre nem sajnáltam persze nem crosozom vele.A motorja már csörög zörög de elmegy a világ végére.Volt egykét túra nyáron és simán birta a földes útat erdöt velencéig és vissza.Egyszersem ált meg.Valvoline olajat kap kb 1800 ft liter és van a benzin csapon és ka benzin csövön is egy szürő igy a karbi nem dugul el.Használom hóban a minusz 5-10 fogban is hibátlanul müködik.Mostmár megérett egy generálra meg egy festésre.Jó motor a simson élvezet vezetni de néha felidegesit és kellemetlen.Kellemetlen mivel a berugó karom kivan kopva ezért gáz mikor a csajok előtt tólni kell,állandoan benzin szagú a kezem,mikor bulizni megyünk haveromnál rakom le és átkell sajnos öltöznöm mivel több tizezer forintos cipőben nemjó simsonozni.Többre értékelem mint egy róbógót de a simson a tstvérem fogja hajtani nekem már van egy Malaguti f 12 es 2002 es elől hátul tárcsás róbógom öninditó,bukosisak tartó,sportosabb kinézet és a legföbb szempont nekem hogy akkár öltönyben is tudok vele menni .Útálom hogy nincs váltó hiányolom de ha minden összejön veszek egy 125 ős Yamaha dt-t nyáron.
2010. jan. 25. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nekem sem jönnek be az endurók.Ba**a a lában a kipuff.Egyébként nekem S51 elektronikom van de azon is megszakítós gyújtás van.Egyébként csak ajánlani tudom.
2010. júl. 7. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!