Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 enduro vagy másfajt...

Simson s51 enduro vagy másfajta simson?

Figyelt kérdés
melyik fajtát ajánlátok? Tapasztalatok? :D
2010. jan. 5. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem S51B-m van nagyon jó kis motor nagyon szeretem :).

Csak ajánlani tudom :D Bár sokat kell szerelni, dehát ezért IS simson :D.(ha simot veszel takarítsd a karbit mer 2 hét alatt képes eldugulni főleg ha terepen közlekedsz :D

2010. jan. 5. 20:59
 2/13 anonim ***** válasza:

Én nemsokat közlekedem és még nemis sokszor dugult el :D

Énis a az S51B-t ajánlom, az endurot nemszeretem a kipufogó és a kormány miatt, viszont a vázmerevítő jó, de azom nekem van (bele lett rakva a B-s vázba)

Az enduro kipuff szar mert mivel kétütemű pöfög egy kis olajat is és az visszafolyik a könyök aljára és kisebb helye lesz a gázoknak az áramlásra szóval gyengébb lesz.

itt az enyémről videó:

[link]

15/F

2010. jan. 5. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok

amúgy ajánlom a Simsonokat, ezerszer jobbak mint a robogók!

2010. jan. 5. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok és nagyon egyetértek :D sokkal nagyobb élvezet is vezetni stabilabb is, és tényleg olyan érzés mintha motort vezetnél nem rollert :D
2010. jan. 5. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem rossz az enduro fiúk, higyjétek el! :) Főleg a tirisztoros gyújtás a nagy előnye, bár ha jól tudom a 4 gangos s51b-kben is az van már, valamint az electronicban is. Viszont pont a tirisztor a nagy hátulütője a dolognak, mert ha az beszarik, csak egyben lehet cserélni. Viszont ha egy fasza gyárit veszel meg, akkor az elvisz az isten háta mögé, úgy, hogy forog normálisan és minden fordulattartományban van nyomaték. De igazából mindegy, hogy mit veszel, annyi a lényeg, hogy ha el is akarod majd adni, gyárit vegyél!
2010. jan. 6. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Második: Nagyon szép, stílusos a motorod! Esetleg egy házi vagy egy vrezot még tehetnél rá! :)
2010. jan. 6. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Köszi szépen :) Örülök az elismerésnek :)

nemnagyon értek sajnos a hegesztéshez szóval házi nem lesz rajta, Vrezora meg most nincs 15 ezerem mert gépre gyűjtök! :(

egyébként imádom a Vrezokat gyönyörű kipuffok :)

2010. jan. 6. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy tirisztoros s51 B-m nagyon szeretem már 8 éve megvan és semmi komoly baja...

Az igaz, hogy ha a tirisztor elromlik egybe kell cserélni az egészet(amúgy nem nagy pénz azt hiszem 4000 Ft), de ez nagyon ritkán fordul elő. Nekem 8 év alatt 1x, az is az én hibám mert mosás közben beáztattam ...:P Viszont amíg a megszakítósok minden héten állítgatták a gyujtást, addig én 1x jelre állítottam és azóta úgy van :)

Viszont szerintem jobban megéri s51 B-t venni mitn endurot... Mert az enduro pár dologban kül. lényegesen: fékpedál kipuffogó hátul mz teleszkópok merevítő...

Nekem is van pár régi videóm:) :

[link]

Egyébként jópénzért megválok tőle:)

Tiszta gyári a motor ... Amit változtattam rajta:

-kipufogó könyök

- indexeket leszedtem a rendőrség miatt (egyébként minden működik)

-áttétel: elöl 17-es fogaskerék így kb 60-70 km/h-ás utazó

-sárvédőket feketére festettem

- a teleszkópok alá barkácsoltam egy magasyítót( +3cm) amit 5 perc alatt ki lehet szedni.

-a videón látszik pár hülyeség... sosem voltak rajta ilyenek csak azon a héten:P

Nagyon jó motor, midnenkinek ajánlani tudom! :)

(bocs, hogy sokat írtam, unatkoztam:D )

19/F

2010. jan. 7. 20:49
 9/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszoktat

még nem akarok venni mert még a jogsira gyűjtök

de mindenképpen fogok motorzni :)

kezdőknek is ajánjlátok a simsont?

úgyértem "váltós" kezdőknek :)

2010. jan. 13. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok megint a 2.

Én ajánlom, én is ezen tanultam meg, hidd el nem egy nagy ördöngösség:D

ha gondolod vegyél fel msnre és segítek Simson ügybe

attila pont vagyok kukac hotmail.com

2010. jan. 24. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!