Vajon megéri e a pénzét a SEAT Cordoba 1.6 Sportline?
Figyelt kérdés
Üdv, friss vizsgázóként első kocsimban gondolkozok. Első autóként nem tervezek komolyabb gépet, de szeretnék nagyjából reális áron egy kb. 10éves kocsit venni.
Sok keresgetés után ráakadtam 2-3 Cordobára és eléggé megtetszett. Sok oldalt olvasgattam utána és igencsak megoszlottak a vélemények: Valaki istenítette, valaki a sárga földbe szidta az autót.
Emellett nézegettem az 1.4-es is... Csak a hozzá tartozó 60 lóerő igencsak kevésnek tűnik, 1.6os 75LE-vel szemben, ami már barátibb, de persze annyival többe is kerül.
Véleményeket és tanácsokat szívesen fogadnék Seatról lletve nemcsak Sportline, hanem a régebbi Cordoba típusokról, 1.4ről is.
2014. jún. 29. 20:08
11/11 anonim válasza:
Szia most vettem (3 hete) egy seat cordoba 98 1,4 benzinest 60 lovast. Eddig csak 140 ig teszteltem de még van benne az biztos, mellesleg hatalmas a csomagtartója. Erő van benne bár én nem félek magas fordulaton nyomatni ahol ki is jön belőle .Képeket tudok küldeni holnap. Ha van kérdésed kérdezz bátran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!