Mi baja lehet az autómnak?
Azért teszem fel a kérdést, mert eléggé megijedtem, nő vagyok, szóval nekem nem kell tudni ilyeneket! :)
Tehát az lenne a helyzet, hogy amikor elindulok, olyan hangok jönnek bal oldalon elölről vagy hátulról, mintha szét akarna esni az egész autó, először arra gondoltam, hogy beakadt valami, gyorsítottam, lassítottam, de olyannyira hangos, hogy vonzottam a tekintetet. Amiről hallottam már, mint fogalom, a csapágy a keréknél, arra vetek, vagy nem tudom. Sajnos holnap tudom szerelőhöz vinni.. :( 2 hónapja volt műszakis, előtte átnézettem, nem volt semmi baja, egészen a mai napig. Nem merek elindulni vele, nem is úgy gyorsul, 1&2 fokozatban a leghangosabb. Szerintetek mi lehet?
Lehet, minden lehet! :(
Hozzá kell tennem, hogy egy 11 éves autóról beszélünk, rozsdásodik kívül-belül ..
Akkor inkább hívjam házhoz a szerelőt? Annyira gáz elindulni, rendesen félek. A hangok miatt.
A szerelőm egyébként kijön..
11 éves Volvo s40. Jobb oldalon van a kipufogó. Rozsdás egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!