Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet az autómnak?

Mi baja lehet az autómnak?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel a kérdést, mert eléggé megijedtem, nő vagyok, szóval nekem nem kell tudni ilyeneket! :)

Tehát az lenne a helyzet, hogy amikor elindulok, olyan hangok jönnek bal oldalon elölről vagy hátulról, mintha szét akarna esni az egész autó, először arra gondoltam, hogy beakadt valami, gyorsítottam, lassítottam, de olyannyira hangos, hogy vonzottam a tekintetet. Amiről hallottam már, mint fogalom, a csapágy a keréknél, arra vetek, vagy nem tudom. Sajnos holnap tudom szerelőhöz vinni.. :( 2 hónapja volt műszakis, előtte átnézettem, nem volt semmi baja, egészen a mai napig. Nem merek elindulni vele, nem is úgy gyorsul, 1&2 fokozatban a leghangosabb. Szerintetek mi lehet?

2014. jún. 29. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet kerékcsapágy hiba, mert az kivűlről nem hallatszik. Az elmondásból nem tudok tippelni se hogy mi lehet.
2014. jún. 29. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy kilyukadt a kipufogódob vagy lecsúszott a cső a dobról?
2014. jún. 29. 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Lehet, minden lehet! :(

Hozzá kell tennem, hogy egy 11 éves autóról beszélünk, rozsdásodik kívül-belül ..

Akkor inkább hívjam házhoz a szerelőt? Annyira gáz elindulni, rendesen félek. A hangok miatt.

2014. jún. 29. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen kocsi? Kipufogódob melyik oldalon van?
2014. jún. 29. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Felesleges kihívni a szerelőt mert úgyis az lesz, hogy el kell vinni a műhelyébe és akkor még lehet hogy a kiszállást is beleszámolja.
2014. jún. 29. 18:07
 6/7 A kérdező kommentje:

A szerelőm egyébként kijön..

11 éves Volvo s40. Jobb oldalon van a kipufogó. Rozsdás egyébként.

2014. jún. 29. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is arra gondoltam, hogy leszakadt a kipufogódob. (vagy szét van esve és csörög) Valami munkásruhában feküdje le mellé, nézd meg. természetesen nappal, világosban!
2014. jún. 29. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!