Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondanátok nekem Opel tuning...

Mondanátok nekem Opel tuning tippeket?

Figyelt kérdés
Az alany az Astra G Coupe 2 literes feltöltött változata, szeretnék tanácsokat kérni tapasztaltabbaktól, hogy mire érdemes oda figyelni, honnan éri meg alkatrészt szerezni, mi az, amit jó, ha tud az ember egy ilyen autó szétszedése előtt. Van némi tapasztalatom az 1.6 sedannal de mindig van mit tanulni. A stílusa a következő lesz: sárvédő és nyomtáv szélesítés 7cm, a gyáritól keményebb sport futómű de nem a földig ültetve, egy szép felni színre fújva, sport kipufogórendszer, torlólevegő bevezetés, sok tiszta felület embléma vagy törés nélkül, ehhez két "nemgyári" lökhárító, gyári szárny, angel eye lámpák és a motorháztető megtoldása, hogy a lámpa tetejét részben letakarja. A motor marad a gyári mert fontos az élettartam, talán egy generálra később sor kerül ha bajos lesz. Köszönöm!

2014. jún. 29. 10:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem az angel eye jobban tetszik és nm adok olyan ember véleményére, aki leszólja a másik munkáját. Ahogy mondod, magamnak építem az autót és nem olyan lesz, hogy mindenkinek tetsszen.

Utolsó: Mi az, hogy lesz-e olyan mint a C20LET? Nem motor tuningról beszélünk. Ja és "lesz" nem "lessz". Tanítsa már meg valaki..

2014. jún. 29. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kell amúgy akkora szélesítés, elég ha úgy csináltatsz hozzá felnit :D
2014. jún. 30. 13:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Az eredmény ugyanaz lenne, de ha szeretnék hozzá 3 szett felnit, akkor nem lehet mind egyedi, pénzkidobás..
2014. júl. 7. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!