Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondanátok nekem Opel tuning...

Mondanátok nekem Opel tuning tippeket?

Figyelt kérdés
Az alany az Astra G Coupe 2 literes feltöltött változata, szeretnék tanácsokat kérni tapasztaltabbaktól, hogy mire érdemes oda figyelni, honnan éri meg alkatrészt szerezni, mi az, amit jó, ha tud az ember egy ilyen autó szétszedése előtt. Van némi tapasztalatom az 1.6 sedannal de mindig van mit tanulni. A stílusa a következő lesz: sárvédő és nyomtáv szélesítés 7cm, a gyáritól keményebb sport futómű de nem a földig ültetve, egy szép felni színre fújva, sport kipufogórendszer, torlólevegő bevezetés, sok tiszta felület embléma vagy törés nélkül, ehhez két "nemgyári" lökhárító, gyári szárny, angel eye lámpák és a motorháztető megtoldása, hogy a lámpa tetejét részben letakarja. A motor marad a gyári mert fontos az élettartam, talán egy generálra később sor kerül ha bajos lesz. Köszönöm!

2014. jún. 29. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a 7 cm nyomtávszélesítés rengeteg, azzal a csapágyakat is tönkrevágd, és nekem a sárvédő szélesítés se jön be, de a többit amit leírtál, ha igényesen megvan csinálva akkor szép kcosi lesz belőle. milyen szinü ?
2014. jún. 29. 10:41
 2/13 A kérdező kommentje:
A párom ugyanezt mondta (közös autó) :) még faragunk a terveken. A szín vagy egy nagyon élénk "monster" zöld (az energia ital emblémájához hasonló) vagy narancs, minta nélkül, tükörfényesen.
2014. jún. 29. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
van gyári 2 literes turbobenzin?
2014. jún. 29. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Gyárilag a 2 literes szívó ez van az OPC G Astrában, 2.2 turbó meg a Bertone coupeban.
2014. jún. 29. 12:04
 5/13 anonim ***** válasza:
2.0 turbó is van. Z20LET
2014. jún. 29. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:
hátsó lámpa csere alap dolog...
2014. jún. 29. 14:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Így van, tudtommal a 2.2-es szívó, a 2.0 pedig integrált turbós, 182 lovas remekmű.
2014. jún. 29. 14:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Mi a baj a hátsó lámpákkal? Nekem tetszenek, a ledes-pöttyös összevissza világító tunyinglámpák annál kevésbé. Némelyik vakítja is a mögöttem levőt, lásd, audik ledes lámpái.
2014. jún. 29. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehet kapni kész DTM optikai csomagot G Coupe-hoz [link]

Az angel eye már inkább gáz, kiröhögnek vele, ezt tuningos köröktől hallottam, szerintem is lejárt lemez már. A fentebb linkelt képen látható projektoros fényszórókat szerezz inkább bele, az komoly. A lámpa szemöldököt is már inkább gagyinak veszik. De nem akarok beleszólni, mindenki az ízlése szerint alakítja az autóját, legfeljebb csak neki fog tetszeni, másoknak nem.

A sportkipufogó rendszer az jó lehet, ha benne van a sportkatalizátor is. A torlólevegő boxnak nem sok értelme van, eleve az első rács elől jövő hidegebb levegőt szívja a motor.

2014. jún. 29. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
nem tudom lessz e olyan jo motor mint a “C20LET”
2014. jún. 29. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!