Mi a véleményetek az új Motowell robogókról?
1. válaszoló: benézted, mindkettő 2t. Ne okoskodj olyankor, ha hülye vagy a témához.
2. válaszoló: mire gondolsz? Nagyobb ccm-re, vagy váltós 50-esre?
80-as gépet nem vezethetek B-s jogsival, tapasztalatom meg nincs, hogy letegyem a könnyített A1-et. Az 50-es supermoto-kat egy ideig nézegettem, de csak rommá hajtottakat találtam, ami ugyan jó árban volt, egy csomót kellett volna rákölteni pluszba. Hiába mondta az össz4s hirdető, hogy ez aztán jó állapotú.
Simson-t nem akarok, ahhoz már nincs normális minőségű alkatrész, csak utángyártott vackok.
Ezért maradnak a robogók, elsőnek jó lesz az. Aztán 1-2 év után úgyis lecserélem egy minimum 125-ösre, az már váltós lesz.A fő gondom ezekkel, hogy csutkagázon szét vannak hajtva a használtak. Ami meg nem, drágán adják. Ezért akarok újat venni, de nem 6-700 ezres, irreálisan magas áron. Nézegettem a Motowell-eket, a Keeway-eket, és a Linea-kat. Mindhárom van a családban évek óta, és egyikkel se volt még nagy gond, persze apróságok akadtak.
Én egy percig se állítom, hogy japán, meg olasz minőség, de ezért is ennyi az ár. Szóval akkor a Motowell, Keeway, Linea hármasból melyik szerintetek a legjobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!