Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valakinek valami tapasztalat/v...

Valakinek valami tapasztalat/vélemény motowell magnet rs-ről?

Figyelt kérdés

Most szeretnék egyet venni használtan és a képeket valamint az állapotát nézve jónak tartom.

ez lenne az : [link]

Néztem még peugeot speedfight 2-t de a motowell műszerfala jobban tetszett.

2014. jún. 23. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Háát, én hanyagolnám ezeket a Motowell, Keeway és társait. Nem egy jó robogók (tapasztalatból írom).
2014. jún. 24. 00:02
 2/5 anonim válasza:
Mindenkinek más a tapasztalata, én is ilyen motort akartam, mert van aki nem tudja megvenni a drágábbat, ez pedig egy jó fiatalos kis robogó.. Ennek az árát kicsit soknak találom, ránézésre nem rossz, de arra számolj, hogy lehet hogy 1000 km után bajok lesznek vele, mert ez akármelyik 50-es robogóval megeshet.. És most itt nem kell fikázni a kínait, sem az olaszt, mert egyik sem jobb a másiknál.. Ha nem találnék másikat, ami jobban tetszik, és ha eleget tudnék alkudni, akkor megvenném..
2014. jún. 24. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:

A linkelt motort megvettem, eddig semmmi bajom sem volt vele kivéve a tükröt egyszet megkellett húzni.

AZ mitől lehet , hogy csak nagyobb gázadás után indul el (4000-es fordulatszámnál)? Középsztenderen is csak akkor kezd el forogni a kerék, pedig levegőben van.

2014. júl. 9. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy ideig még jó lesz, aztán...

Azért, mert a kuplung akkor nyit, ez minden robogónál ilyen, nyugi.

2014. júl. 9. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt nem fogod tudni elérni, hogy sokkal előbb induljon el, mert a 2T-nek nincs ereje alacsony fordulatszámon.

Minél nagyobb fordulaton nyit a kuplung annál jobb az indulás, szó szerint kilő, na meg kikapja a kereket.

4000 fordulat amúgy nem egy nagy érték (gyári).

Ha gyengébb kuplung rugót kapsz bele, akkor alacsonyabb fordulaton fog indulni és egyenletes lesz, de közel nem olyan gyors, mint egy erősebbel.

2014. júl. 9. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!