Mi a véleményetek a Motowell robogókról? Többi lent
Arra lennék kíváncsi, hogy igazak -e azok a dolgok, hogy megeszik 5-7 liter benzint 100kmen, a motor szétesik/darabok esnek le belőle, nem bír hosszabb távot (15-20km) egyhuzamba, gyakran elromlik mint pl: keeway
Mert tény ez is kínai de azt is hallottam, hogy jobb minőség nem adják fel a harcot olyan könnyen. Múltkor próbáltam egy teljesen újat pöccre indult gombra/rúgásra egyaránt. Gyorsulása is jó volt és a végsebesség sem volt rossz (Motowell magnet 2T). Azt is mondták, hogy a 2011 előtti gyármányok nem voltak jók de a 2011-2012es széria sokkal jobb, nincs panasz rá.. igaz ez ?:)
Vagy szerintetek jobban járnék egy simsonnal? Faluba használnám egyszer kétszer mennék városba vele.
Csak normális válaszokat! Köszönöm!
Ha újonnan veszed, és vigyázol rá, nem nyélgázon jársz állandóan, szerintem nem jársz rosszul vele.
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy a cuccok nagy része a többi motorban is Kínából való (mindenki megnézheti a saját robogóját, hogy az egyes cuccokat hol gyártották). Ráadásul ehhez hozzávehetjük, hogy Kína rohadt gyorsan fejlődik mindenben (ellentétben velünk, mert mi lassan visszafele megyünk, de ezt most hagyjuk).
Szóval, ár/érték arányban egy szinten van a többi robesszal (és akkor most lehet engem szidni ezért) ;)
Viszont ha váltani is meg akarsz tanulni mindenképp, a Simson is jó lehet. Egyébként én is most készülök belépni a Simsonosok (nem is olyan kicsi) táborába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!