Mi a véleményetek ezekrol a robogokrol?
illetve kinek milyen a tapasztalata, fogyasztás, utazosebesség, végsebesség, alkatrész ellátottság stb..., elsősorban munkába járásra használnám meg ide oda pl szomszéd faluba átmenni. fő szempont az alacsony fentarthatóság,újan vásárolnám kb 1000-1100euronál olcsobb legyen, csak B-s jogsim van, szóval maradunk az 50ccm-nél a jelöltek: 1.keeway swan
2.kymco agility
3.keeway pixel
4.motowell magnet sport
5.motowell magnet rs
6.motowell magnet city
7.motowell yoyo 4t
8.cpi osszes modellje
köszi a válaszokat
az összes hulladék...
végseb.: 1000km-ig 45kmh ,utána ,ha kiszeded a folytást talán,jóesetbe 65öt menni fog
fogyasztása:1,5-2l
A 4 ütemű robogókat nem ajánlanám, mert volt szerencsém nekem is egyhez, és tényleg nem jó :/
PL.: úgyanúgy megette a 2-3 litert mint a kétütemű (65kg vagyok)
a vége 60-65 km/h volt. Alkatrészeket egyszerűen nem találtam hozzá. C.P.I. ket sem nagyon ajánlom mert hozzájuk sem lehet alkatrészt találni (pl. egyszerű idomokat vagy az én esetemben egy első villát)
A fennt említett motorok közül a motowellekből a Magnet RS-t mondanám. Erről az egy koreairól nem hallottam még annyi panaszt. Szerintem a sok közül ez a legjobb mert vízhűtéses és könnyebb dolgod lesz vele így a melegebb időkben. Meg hát a vízhűtés miatt jobban is megy, nem kell neki annyira húzni mint a többinek. Láttam már jó kis tuningot is rajta. ;)
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!