Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek ezekrol a...

Mi a véleményetek ezekrol a robogokrol?

Figyelt kérdés

illetve kinek milyen a tapasztalata, fogyasztás, utazosebesség, végsebesség, alkatrész ellátottság stb..., elsősorban munkába járásra használnám meg ide oda pl szomszéd faluba átmenni. fő szempont az alacsony fentarthatóság,újan vásárolnám kb 1000-1100euronál olcsobb legyen, csak B-s jogsim van, szóval maradunk az 50ccm-nél a jelöltek: 1.keeway swan

2.kymco agility

3.keeway pixel

4.motowell magnet sport

5.motowell magnet rs

6.motowell magnet city

7.motowell yoyo 4t

8.cpi osszes modellje

köszi a válaszokat

2012. júl. 4. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:

az összes hulladék...

végseb.: 1000km-ig 45kmh ,utána ,ha kiszeded a folytást talán,jóesetbe 65öt menni fog

fogyasztása:1,5-2l

2012. júl. 4. 21:46
 2/5 anonim válasza:

A 4 ütemű robogókat nem ajánlanám, mert volt szerencsém nekem is egyhez, és tényleg nem jó :/

PL.: úgyanúgy megette a 2-3 litert mint a kétütemű (65kg vagyok)

a vége 60-65 km/h volt. Alkatrészeket egyszerűen nem találtam hozzá. C.P.I. ket sem nagyon ajánlom mert hozzájuk sem lehet alkatrészt találni (pl. egyszerű idomokat vagy az én esetemben egy első villát)

A fennt említett motorok közül a motowellekből a Magnet RS-t mondanám. Erről az egy koreairól nem hallottam még annyi panaszt. Szerintem a sok közül ez a legjobb mert vízhűtéses és könnyebb dolgod lesz vele így a melegebb időkben. Meg hát a vízhűtés miatt jobban is megy, nem kell neki annyira húzni mint a többinek. Láttam már jó kis tuningot is rajta. ;)

Remélem tudtam segíteni! :)

2012. júl. 4. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
A Kymco Agility jó vétel . A motowellt nem ismerem, keeway és a cpi felejtős ,csak a Kymco-t merem ajánlani ,ideális esetben 2 liter alatti fogyasztással eljársz vele és nem kell szerelgetni állandóan.
2012. júl. 4. 22:57
 4/5 dev dam ***** válasza:
Én nem vennék rgyiket se .és nem is mertem igy hát van egy gilera runnerem 50ccm. 12l tankkal.
2012. júl. 4. 23:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, +egyébb véleményeket és tapasztalatot is kérnék tőletek még ha lehetne
2012. júl. 6. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!