Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet jövője? (bővebben lent)

Lehet jövője? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom,szerintem sokan vannak akik ismerik az Autókereskedők sorozatot vagy éppen az Amcsi benzinfalókat.

Mostanában nagyon foglalkoztat a dolog hogy jövedelmező lenne ITTHON belefogni egy ilyenbe.Nem olyan nagyszabású felújításra gondolok itt.Ha Németben vagy Angliában élnék ahol a használt autó piac javallta nagyobb nem is lenne kérdésem de itthon.

2014. jún. 25. 15:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Most vettem észre rossz a topic,mindegy hátha jön válasz .Bocs .
2014. jún. 25. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Az autókereskedők című műsorban szereplő két ürgének pontosan azért éri meg nagyon, mert egy műsort csinálnak. Az igazi pénzt a csatornától kapják. Ha te is arra gondoltál, hogy ilyen műsort csinálnál, az már a kapcsolatrendszereden és a tudásodon múlik.

Ha csak autókat újítanál fel, hát itt Magyarországon is már vagy kismillió cég foglalkozik ezzel.

2014. jún. 25. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Itthon egy használtautó értékét nem növeli meg a ráfordított befektetés.

És ráadásul ha megnézed ezekben a sorozatokban mennyibe kerül ott egy használt autó, idehaza az átiratás és a regadó többe van néha...

2014. jún. 25. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem érné meg. Itthon csak a visszatekert órájú olcsó hulladékok eladhatóak..
2014. jún. 25. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!