Suzuki gsxr adagoló?
Figyelt kérdés
Van egyy 125-ös gsxr600-asom es azt akarom hogy aztmointak hogy lehet bele teni dizel adagolot es akkor kevesebbet fogyaszt igaz nemis megy ugy de nekem csak inkabb az számít a városba hogy jolnéz ki meg hogy jo a hangja nem akarok száguldani. hol lehet megcsináltatni?#gsxradagoló
2014. jún. 25. 13:45
1/6 anonim válasza:
Mondd hogy csak trollkodsz, légyszíííí!!! :D
125-ös GSX-R600? Meg adagoló? Na most kiégtem :D
2/6 A kérdező kommentje:
nemrég vettem mer olcsó volt nemvolt még ien motorom az első műanyagon van ráirva hogy 125 nemtudom nemértek annyira hozzá de nemis mertem kipörgetni nagyon gyosr nemrégóta van jogsim de elég lenne ha nemis megy igy de kevesebbet fogyazst aztmontak lehet így átalakitani
2014. jún. 25. 23:34
3/6 A kérdező kommentje:
megéri?
2014. jún. 25. 23:34
4/6 anonim válasza:
Ez még elnézhető ha nem vagy otthon a belső égésű motorok világában. Nem lehet megoldani, hogy adagolót tegyél rá és gázolajjal járasd. A dízelmotorok picit máshogy működnek, egy két dologban különböznek, így ezt nem tudod átalakítani.
Viszont vettél egy motort, amiről fogalmad sincs ,hogy ilyen? Akkor hogy vetted? Mi áll az adásvételin? Mi van a forgalmiban? Jogsid egyáltalán van ? :D
5/6 A kérdező kommentje:
hát azttudom hogy suzuki gsxr600 van beleirva nemtdom mekkora nagyságu a motorja pontosan de nagyon megyen szoval nemlehet. és agyujtáson nemlehet lekötni valamit hogy kevesebet fogyaszon?
2014. jún. 26. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!