Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzines autóban sok a 360....

Benzines autóban sok a 360. 000 kilóméter? (2.5 motor)

Figyelt kérdés
BMW 523i e39
2014. jún. 24. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem, semmilyen autóban nem vészes, ebben pláne nem.

Nekem már volt 10 autóm, de egynél sem néztem meg soha vásárlásnál a km állást, legalábbis abszolút nem érdekelt. Megnéztem hogy néz ki kivül-belül, ha tetszett mentem vele egy kört, és ha húzott a motor ahogy kell, váltó, kuplung is rendben volt, valamint nem volt rozsdás, akkor megvettem.

2014. jún. 24. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem füstöl, nem eszi az olajat, nem csapágyas, megfelelő a kompresszió, akkor nem. Legfeljebb már 5-10 lóerővel kevesebbet tud, mint újkorában. Ez nem nagy hiány, újkorában volt benne 170 cocó.
2014. jún. 24. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen autó az ami 10 ezer km után már kezd kopni a kormány és mattul a fényezés. Nekem a Skodámon 100 ezer km után sincs ilyen gondom. Max az olyan autók kopottak 100 ezernél aminek 300-ról van visszatekerve az órája.

És attól hogy kopott a kormány vagy nem a legszebb a fényezés, attól még egy 360 ezret futott autó műszakilag teljesen rendbe lehet, és ez azért fontosabb egy használt autónál. Lepolírozni, kormányt újrabőrözni, esetleg egy üléshuzat pár 10 ezer forint, és csak esztétikai jelentősége van.

2014. jún. 24. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:

"oké, a balfácánoknak marad a 300+ ezret futott lelakott kocsi, a hozzáértőknek pedig a keveset futott megkímélt"

ÉS az ilyen hozzáértők a legnagyobb balekok xD

2014. jún. 25. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!