Egy robogóba soknak számít a 16. 000 Km?
Alig használt.Mármint Én aktív motoros vagyok,túrázok és munkába is járok egy szezon alatt 8000km-ert simán elmegyek.Ha minden gyári rajta és nem csörög,zörög a blokkja akkor szerintem okés.Max a kötelező szervízt meg kell ejteni:gyartyacsere,karbitisztítás,görgő,szíj ,szűrő,olajcsere,mert sosem lehet tudni hogy az előző tulaj mit csinált vele.
Ha fiatal az évjárat akkor szerintem jó ennyi kilóméter.Ha idős akkor is csak ott már rá kell nézni...
Egy mekkora robogóba? Egy 4t 250-esbe vagy nagyobba egyáltalán nem sok.
Egy 49 ccm-es 2T robogóba már nem kevés. Attól függően milyen gondos gazdája volt lehet, hogy már fúrásra érett vagy a közeljövőben fúrni kell vagy min. gyűrűzni.
Ha egy minőségi darab és értelmes és gondos gazdája volt akkor kb. 25-30e km-ig ki lehet húzni az első nagyobb motorgenerált.
Ez az 50-es kategóriában "még az épp elmegy" km mennyiség. Ha (ahogy írták előttem) gondos gazdája volt, nem csutkával ment vele, nem gyilkolta, rendesen szervizelte stb, akkor akár még egyszer ennyit is el lehet vele menni.
Ellenben ha gyilkolták rendesen (amire a a mai robogósokat elnézve itt a városban, sok az esély - tisztelet a kivételnek!), akkor szinte biztos, hogy a közeljövőben hozzá kell majd nyúlni.
Egyébként az sem mindegy, hogy 2t vagy 4t. A 4t általában több km-ert bír megbontás nélkül, mint a 2t. Cserébe lomhább. De ez is használatfüggő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!