Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki használt autót vásárolt...

Aki használt autót vásárolt mennyit költött még rá még a vételáron felül?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettünk egy használt autót, 2006-os évjáratút, így még túl idősnek sem mondanám. Viszont minden héten előjön valami baja. Eddig 265 ezret kellett rákölteni, még nincs vége. Ebbe mondjuk benne van egy új garnitúra nyári gumi, mert amivel adták , az ki volt lyukadva és kopottak is voltak már. Már ott tartok, hogy ha még valamit cserélni kell benne eladom, bár annyiért nem tudnám már mint amennyit ráköltöttem szerintem....

#autó #szerelés #használt autó vásárlása
2014. jún. 24. 13:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Legutóbb amikor használt autót vásároltam, akkor az autó 2 millióba került átírással, mindennel, 7.5 évesen, és nem kellett rá éveken keresztül költeni gumikon, egy futómű szilenten, olaj és szűrő, gyertya cseréken kívül. De én ár alapján a felső harmadból választottam jó állapotú autót. Aki egy típusból megveszi a legolcsóbbat, az talicskázhatja a pénzt a szerelőhöz és akkor sem lesz már belőle olyan, mint a legjobbak.
2014. jún. 24. 21:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Én 570 ért vettem egy 2003-as kocsit. 1,5 év alatt a kötelező szervizeken kívül ráment még egy 100-as kb.

Mindennel együtt 2 kiló simán.

2014. jún. 24. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:
ha meglehet kérdezni milyen kocsi, és mennyiért vetted?
2014. jún. 25. 11:58
 14/16 A kérdező kommentje:

huu, köszönöm a sok sok választ. Fiat puntot vettem 2006-osat 600 ezer ft-ért. Ez viszonylat olcsónak számít , mert a többi ilyen korú társa egy 100-assal több volt.

Sajnos igaz, az előző tulaj úgy látszik egyáltalán nem törődött az autóval...

2014. jún. 25. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Forintra átszámítva 400e-ért vettem egy 2004-es Focust. Azt már a vételkor tudtuk (a szerelővel), hogy a hátsó fék javításra szorul, ezt belekalkuláltuk az alkuba. Ez 45e volt. Ezenkívül csak a papírmunkák, meg az egyedi rendszám került pénzbe.
2014. jún. 25. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki ennyire b.f.sz, hogy nem nézi/nézeti át a kocsit vásárlás előtt, az ne csodálkozzon, hogy utána rákölt még több 100E ft-ot. A nepper, egy lelakott Suzukit is rá tud sózni a tudatlan vevőre, az meg majd szívja a fogát, hogy ennyit a híres tönkretehetetlen japán csodáról. De egy hozzáértő egy Renaultból is kitud fogni egy aránylag olcsó és jó darabot.

Amúgy Swift

Motorvezérlés csere- 20E

Kipufogó hegesztés + olaj csere- 5E

Ez az autó vételárának még a 10%-a sem volt.

2014. okt. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!