Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet luxus autót bérelni...

Hol lehet luxus autót bérelni úgy hogy nem ül melletted senki és kb 2-3 napig nálad lehet?

Figyelt kérdés
Akarok évnyitóra bérelni egy Lamborghini-t de egy olyan oldalt se találtam ami megfelel a követelményeimnek. Csak ilyen szülinapi ajándéknak lehet adni 1-2 órás vezetést meg ilyenek vannak. Nekem pár napra kéne, és úgy hogy csak én ülök benne, nincs mellettem senki aki figyel.
2014. jún. 23. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mit és = Mit ér
2014. jún. 24. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a lényeg ti barmok , hogy ő vezesse. Nekem megérte, 1 napig volt nállam és hihetetlen élmény volt.
2016. márc. 10. 23:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Lamborghini tény, sportautó oké, erős ok, de azért azt se felejtsük, hogy 4-5 millióért vesz nem Lamborghinit de olyan autót amiben már elég menőnek érezhetné magát évnyítón. Pl Mercedes Benz CL 500 ( 5.0 v8 306 paci) szerintem abban sem fogja rosszul érezni magát, vagy ott a BMW Z4 3.0 vagy Bmw 645 CI esetleg Nissan 350z ami garantáltan élmény, és 4 milláért már vannak.. és még van Ford Mustang 4.6 V8 benzin is 4,5 milláért.. akkor miről beszélünk? Ezekhez képest hülyeség ellocsolni 1-2 millát egy nap bérlésre..
2019. febr. 10. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!