Milyen kismotort vegyek? Robogót? "hagyományos" motort?
Figyelt kérdés
100e ft-ig(+-egy kicsi)gondolkodok.Schwalbe-m volt régen,szerettem,mert burkolt volt,sokat védett,főleg télen.ha volt vele gond,viszonylag olcsón megúsztam,pár dolgot én is megtudtam rajta csinálni(lánc-fogaskerékcsere,karbi javítása,gumicsere),és volt sejtésem hogy mi lehet a baja ha szenvedett.robogók terén nincs tapasztalatom,csak látom hogy néha(családban van párnak)apróbb gondok miatt sem működik a moci,és akárki nem is tudja megszerelni,ráadásul nem is olcsó a javítás.gondolom ha rendesen karba van tartva,nincs velük baj,de nem tudom....Ha mondjuk egy schwalbe-t vennék,mintha egy régi barátot kapnák vissza...de nem akarok már a javításokkal vergődni.A robogók talán üzembiztosabbak,és ha szervizelve van rendszeresen,nem lehet baj velük...mi a véleményetek?2014. jún. 22. 07:41
11/12 anonim válasza:
Ne vegyél robogót! Nem lesz akkora élményed mint amikor Schwalbiztál, hidd el, a Simsonok is úgyanúgy megbízható ha karban van tartva, és gyári állapotú (... a blokkja )
12/12 anonim válasza:
Utolsó: pont itt a bökkenő! Gyári blokkos Simson már nincs, valamit biztos, hogy "monyákoltak" rajta. Ha mégis gyári, azt meg 150 ezrekért árulják. Hülye, aki ennyiért Simson-t vesz.
Tény, hogy az utángyártott alkatrészek nagy része silány. Ergo hiába újítod fel belőlük a Simson-odat, attól nem lesz megbízhatóbb. Sőt.
Simson manapság már csak hobbi célra, vagy restaurálása való. Napi szintű használatra nem nagyon. Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt kettő, ezeken tanultam motorozni, mindkettőt szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!