A rendőr szólhat ha nekem sima hagyományos izzó helyett, a motoromban kék, halogén izzó van?
Az érdekelne, hogy ugyebár szólhat érte, esetleg megbüntethet, vagy valami lehet belőle?
Itt a kép a kék halogén izzórol.. [link]
Attól függ milyen izzó. Nekem pl kék burás halogén van a kocsiban, de teljesen fehér fénye van - jobb, mint a sima halogén. Ezt nem is veszik észre. Ha olyat teszel bele, ami kékes fénnyel világít, azért már lehet hogy az első ellenőrzéskor kiverik a fütykösödet érte. :D
Ilyenért meg is büntethet,ha így alakul akkor hivatalosan ez 5 jegyű, ha jó fej, akkor ad valami indokkal egy 5000-res csekket és elzavar.
Profi kis sufnituningos simsonomba 35W-os xenont tettem, meg is írta a 15ezer forintos bírságát hogy rohadna el.
"Elvonja a figyelmet" ekkora poént.
Akkor mi a helyzet a 6V-os szaros 35Wattos égőkkel, amik olyan mint a gyertya láng? És azért borulsz, okozol kárt, mert nem látsz vele rendesen?
Isten faszát
itt elég jól leírták, hogy miért szólnak érte:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!