Szárny felszerelés autóra megoldható fúrás nélkül? Szerintetek jól néz ki a Celica ezzel a szárnnyal?
2014. jún. 20. 22:51
11/14 anonim válasza:
Barátom, hallottál már légellenálásról? Cw érték! Keress rá nyugodtan! Mérnökök sokáig dolgoznak a légellenálás értékén, Te meg sufnituner rábiggyesztessz egy szárnyat mert az "szép" és gondolod minden a gyári szerint marad? Ember, ha nem értesz hozzá legalább ne írnál hülyeségeket!
12/14 anonim válasza:
A 6-os válaszolónak! Nekem is Toyotám van, csak Corolla és én Kp-ra veszek autót, nem az irigység szól belőlem hidd el!
13/14 anonim válasza:
11-es barátom képzeld hallottam már róla. A celicákra gyárilag is raknak szárnyat, és nem azért, mert olyan cool, hanem, mert tényleges leszorító erőt "termel". Ezenkívül már csak azért nem lesz többlet fogyasztás, mert olyan a kasztni kialakítása. Egy swiften vagy a többi normál autón (corolla, bravo, stb.)már biztos lenne többletfogyasztás és még szarul is nézne ki, hiszen az egy doboz formájú autó, ellentétben a celi áramvonalas ékalakjával. De nem is értem miért vitatkozol?!
14/14 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen kell a csaval.
Tartósan tuti nem tartja rajta semmilyen ragasztó.
Hőingadozás, 120.nál azért már van ellenállása is, állandó gödrök.
Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy a szembejövő szélvédőjéből áll ki, mert nem csavaroztad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!