Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonba melyik 2t olajat...

Borosta2 kérdése:

Simsonba melyik 2t olajat használjam: Repsol Moto Off Road, Husqvarna HP 2t, Stihl HP 2t?

Figyelt kérdés

2014. jún. 20. 11:23
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Igen én és ismerősök is kevertünk bele mindent néha nem is 2t-t a lényeg hogy kenjen elven, de lényeg a lényeg tegnap vettem repsol moto sintetico olajat az biztos jó lesz bele
2014. jún. 23. 08:14
 22/27 anonim ***** válasza:
Én nem rég cseréltem dugót és furattam,alaposan szemügyre vettem a dugómat is.Hibátlan!!!!!!! :) AZ olaj teszi a dolgát!
2014. jún. 23. 08:56
 23/27 anonim válasza:
Én a NASA-tól vásárolok rakéta-kenőolajat, már több éve használom, és jó, ráadásul suhan tőle mint az aszteroida.
2014. jún. 23. 16:25
 24/27 anonim válasza:

Akkor miert van az irva a sthil olajos flakonra,hogy mindenfele ketutemu motorhoz?

Ugye mert ha a sok okos ezt elolvasta volna,akkor nem irna ekkora baromsagot,hogy csak fureszbe jo!

2014. júl. 16. 15:02
 25/27 anonim ***** válasza:
Azért vannak a különböző motorokhoz különböző teljesítményszintű olajok előírva, mert a hülye mérnökök ezzel akarták összezavarni a motorosokat. De te, kedves utolsó nem hagytad magad becsapni, gratulálok! A Jaso FD minőségű olajat igénylő 2t motorokba is önts ásványi Stihlt, mert az Simsontól, a kerti gépeken keresztül, a CR 500-as Hondáig mindenbe tökéletes, mert rá van írva.
2014. júl. 16. 23:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Még mielőtt kapom a leb.a.szást:

Simsonba majdnem hogy mindegy milyen 2t olajat önt az ember, nem attól fog tönkre menni. Ha becsületesen 1:40-1:50 arányú keverékkel járatják, nem lesz baja. Viszont nagyon nem mindegy, hogy a mocskosul túlárazott ásványi Stihl olaj helyett, sokkal jobb minőségű olajat is lehet venni, ami után nem kell évente kipufogót égetni és nem kokszolja le a gyűrű hornyait. Ez a nem mindegy.

2014. júl. 16. 23:54
 27/27 anonim válasza:

Pontosan ezert jo a stihl olaj kedves utcso, mert en mar evek ota azt hasznalom, es kepzeld el nem kell kipuffot egetni, mert ez az olaj tokig eleg (jo gyujtas, jo karbibeallitast feltetelezve) es evente ha bevilagitok a gyertyafuratjon keresztul eltudom olvasni a dugo sorozatszamat!

A hengerfejkupola a kipuffleomlo szinten femtiszta, a hangtompitobol pedig nem csopog az olaj!

Nem beszelve arrol ha egy olaj kibirja a 12000- es fordulatot a kenes teren, akkor minek valtani?

2014. júl. 17. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!