Hogyan csinálják azt hogy rozsdás legyen a motorháztető? Lemaratják?
2014. jún. 19. 17:01
1/7 anonim válasza:
A festéket eltávolítják, kirakják függőlegesen a napra, és szorgalmasan locsolgatják.
2/7 anonim válasza:
hát nem tudom miféle divat ez, szerintem elrondítja
3/7 anonim válasza:
Ez az ún. "rat style". Külföldön, és most már itthon is egyre felkapottabb stílus, ami főleg régebbi kocsikon tud jól állni. Ezt olvasd végig: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó..ezzel nagyon felnyitottad a szemem..a devil tuning meg tőlem pár méterre van (kb 500m) :D köszönöm az ötleteket
2014. jún. 21. 13:44
5/7 A kérdező kommentje:
ezeknek a "patkányokat" lelehet papiroztatni? mert kicsit húzósnak tünik:/
2014. jún. 21. 13:57
6/7 anonim válasza:
Lehet, más kérdés, hogy aki ilyesmivel utcára merészkedik... az emberek többsége nincs oda ezért a dologért, én se értettem sose, hogy ebben mi a jó.
7/7 A kérdező kommentje:
biztos lelehet papiroztatni nemrég láttam(ma délután) egy e30-as bmw-t ilyen stílusban.:)
2014. jún. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!