Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Túl van töltve a motor olaj!...

Boros Attila Karoly kérdése:

Túl van töltve a motor olaj! És föten gely szimeringnél elkezdett csöpögni. Tovább lejebb?

Figyelt kérdés
Ha visza veszem az olajat a megfelelő olajmenyisègre akkor megszűnik az olaj csepegesem? vagy ha már elkezd csöpögni akkor már nem tudok rajta javitani?
2014. jún. 19. 08:04
 1/8 kata kata ***** válasza:
80%
Engedj le az olajból a megfelelő szintig.Mérséklődni fog a szimeringnél a folyás.
2014. jún. 19. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg normál olajszint mellett nem fog ereszteni a szimering.
2014. jún. 19. 08:37
 3/8 anonim válasza:
59%
Alul van egy ellenőrző csavar kiveszed aláraksz egy edényt amibe kifolyik a felesleg és kész is tovább nem fog csöpögni
2014. jún. 21. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Konkrétan miről van szó amúgy? De ha a tultöltés miatt a szimering mellett nyomja ki ott azért van más gond is, vagy ha sokat volt úgy használva akkor lehet egyéb út híján ott préselődött ki, bár akkor tuti ment a hengerbe is rengeteg.
2014. jún. 21. 23:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Természetesen a lengedes megtörtént mostmár rendes szinten áll az olaj a nîvon, nem tudom hogy van e valami más oka is a lényeg anyi tùl lett töltve és rá egy héten belül elkezdett nagyon picit szivarogni de tenyleg csak kicsit.. Ebből kovetkeztettem arra hogy attól lehet mert tùl lett töltve egyébként most lemostam rola teljesen az olajat aztan várom az eredményt!
2014. jún. 28. 10:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Pontosan nem látni honnan csöpög de főtengely szimering körül valahol ugyhogy azt gyanítom onnan
2014. jún. 28. 10:04
 7/8 kata kata ***** válasza:
Lassan megérett egy szimering cseréje.
2014. jún. 28. 10:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is ugy sejtem! Jolesz a multitronik valtot lebontatnom! Egy vagyon lessz :D
2014. jún. 28. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!