Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vannak itt W126-os Mercedes...

Vannak itt W126-os Mercedes tulajok, vagy ex tulajok?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egyet még idén. Autós ember lévén, nem kell bemutatni a típust. Inkább személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi a fenntartási költséget, alkatrész árakat illetően.

Dízelt szeretnék venni 4-500 ezer forint környékén. Mennyire problémásak ezek ebben az árkategóriában? Képek alapján, ha nem is tökéletesek, de abszolút használhatóknak látszanak, rendezett papírokkal.

2014. jún. 18. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyiért aligha fogsz olyat találni amin egy éven belül nem jönnek elő nagyobb hibák. Műszakin bármi átmegy, képek max azt mutatják hogy egy nézést megér.

[link]

2014. jún. 18. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha budapesti vagy, akkor tudok adni elérhetőséget egy kis mercis csapathoz - ahol épp van teljes felújítás alatt álló 126-os. Ők elég jól ki tudnak okosítani.
2014. jún. 18. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Minimum 1,5 millió körül nézz!

Ennyiből max. egy 190 D-t bírsz venni!

2014. jún. 19. 15:12
 4/4 anonim válasza:

Rám üzentél, hogy válaszoljak a kérdésedre, mint ex 126-os tulajdonos. Nos, igazából érdemlegeset nem tudok mondani. Valószínűleg igaza van a többieknek, hogy minél olcsóbb, annál többet kell majd foglalkozni vele. Én 5 évvel ezelőtt vettem az enyémet, az egy 3839 köbcentis, V8-as volt és benzines. 250ezerért. Tudtam, hogy túl olcsó, de megnéztem. Egyből magával ragadott, pedig a tulaj nem volt látásra szimpi... De viszonylag korrektül elmondott mindent, amit tudott. Látszott, hogy igazán nem ért hozzá. Nála alig egy éve volt, s mikor kipróbáltuk, az volt a lényeg, hogy milyen öreg, de még mindig hogy kapar... Nem is mentünk ki az utcából, mondtam, nekem ennyi elég... Inkább megveszem, megmentem a drágát. :-D

Szóval. Jó 200km az út hazafelé, alapjárat nem volt, így az első pár lámpás megállásnál gyorsan megtanultam, hogy amikor ilyen van, akkor nyomom a gázt és a féket is (hisz' automata természetesen), hogy ne fulladjak le. Nem ment 2-3 henger sem, mégis hazahozott gond nélkül. Na de beleéltem magam nagyon. A lényeg, hogy 6-700ezret költöttem rá, míg el lehetett mondani, motorikusan egész jó állapotban van. S még szerencsém is volt, mivel az olajat nem ette. Viszont a kasztnihoz még hozzá sem nyúltunk, s az összköltség máris 1 milla körül volt....

Tehát elmondható, hogy bizony egy jobb példány simán milla felett vásárolható. Hacsak nem vagy profi szerelő és kasztnis. Mert azért ki kell emelnem, hogy jó pár szerelőt megjártam, mire valamelyik meg merte nézni a problémákat, s még kevesebb, aki meg is találta... És ugye egy diesel motorosért még többet kérnek...

Mégis, mind a mai napig a legjobb kocsim volt. Hihetetlen kényelem és elegancia. És az a V8 hang... :-) Igaz, a dieseled nem fog úgy duruzsolni, viszont nem is kell 16-20 literes fogyasztással számolnod... :-)

2014. jún. 21. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!