Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 323f 1.5 benzin, városba...

Mazda 323f 1.5 benzin, városban mennyit fogyaszt? Mazda vagy Mercedes w124 e200d?

Figyelt kérdés
Mivel nagyrészt városban hasznalnam az autot, ezért gondoltam benzinesre, es itt jön szoba a Mazda. De a Mercedesnek pedig kedvez az alacsonyabb fogyasztása, az élmény autózás es a kényelem. Amitol felek a Mercedesnél, az az, h dízel, én meg leginkább városban hasznalnam, inditas-leállítás. Es ahogy tudom, ez nem a dízel motoroknak való.. Ugyh, Kernem a szemelyes tapasztalatokat es más segitsegeket?! :)

2014. jún. 16. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

A mazda becsapja a 9 és felet városba a merci a 8-at. A merci az egy tetű lassú egy dög, abból nem lesz élmény autózás. Semmi baja nem lesz városban a merci dízelnek. őszintén szólva nekem egyik sem kéne városba, egyik sem arra való.

Most mit mondjak, vegyél egy dízel golfot.? az városba is 5 litert eszik és megy is, pl egy turbó. Szóval valami reálisabb autóba gondolkodj. Pont ebbe a kettőbe.? Nem is értem a kérdést annak fényében hogy főleg városi használatra akarsz egy autót.

2014. jún. 16. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy 323 1.5-ös motorral akkor eszik 9-10 körül ha nyomod neki, amúgy 7-8 literrel is beéri. Ha nincs leharcolva és nem volt előtted boyracer kezébe akkor jó kis autó lehet.

W124-et nem vennék, tele van vákuumcsövekkel és ha egy tönkremegy akkor az elég húzós javítási költség, egy fél 323-ast rá lehet költeni. És akkor még nem volt elektronikai zavara. Márpedig egy olyan w124-esnél ami egy 323 árkategóriájában van biztos el fog romlani mindenféle elektronika.

2014. jún. 16. 14:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem feltétlen kell az, h menjek mint egy dog. Csak élmény legyen vezetni, a Mercedes Számomra ilyen. Olyan autot szeretnek, ami egyedi, stílusos es nem mindennapi mint pl egy golf! Ezért gondoltam rajuk. Mindezek mellett legyen tágas es kényelmes. A Mercedes ilyen. Most van egy B4es 1.9tdi kombi passatunk es egy W123as 300d Mercedes. Egyreszt ezért is gondolkozok Mercedesnek, es a 124 azert ujabb tipus. Gondoltam meg F astrara vagy hasonló hezkpznapi autók. De szamomra ezek tul atlagosak. Valamint a mazdara azert gondoltam, mert japán. Es ha veszek akkor inkab japán, mint nemet. Vannak ötletek más autókra? :) A fogyasztás se legyen olyan sok.
2014. jún. 16. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Valamint dizelesek kozul gondoltam meg az Opel b vectrara 1.7 isuzu td motorral. Vmennyire ez is japán gyártású motor. Es meg volt szo a benzinesekbol, 1.4 ford pumárol is 1.4 Opel tigrarol is. Valamint meg Toyota paseorol is 1.5os benzin notorral
2014. jún. 17. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!