Most tervezek egy 2007-es audi a6-ost venni . Szerintetek ez az autó jó vétel lenne? (Link a kérdés alatt)
A hirdetésekben mindenki csak a pozitívat írja le (plusz azt a problémát ami egyszerűen nyilvánvaló a képről pl) de ahhoz, hogy igazán tudjad, hogy mi a helyzet meg kell nézned élőbe, nem árt ha viszel magaddal egy autószerelőt ha van ilyen haverod, meghallgatod a motort az is elég sokat elárul stb stb... a hirdetés sokszor nem tükrözi a valóságot, de egy próbát megér, menj és nézd meg.
nekem amúgy bejön a kocsi, elegáns, kicsit kirívó mivel Audi, viszont b*szottnagyok a kerekei...
Nekem a TFSI amiket naponta öszerakok nem tűnik bonyolultnak.
Eléggé le vannak ellenőrizve úgyhogy semmi gond nincs velük.Legalább is az újjal.
Új korában minden szuper. Nem rég szedtem szét egy turbós Volvo blokkot. Az sem volt olyan vészes, mégis egy fél autó ára rá fog menni :D
Hogy lehet egy 2007-es autónak nem uniós rendszáma? Valaki ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!