Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most tervezek egy 2007-es...

Most tervezek egy 2007-es audi a6-ost venni . Szerintetek ez az autó jó vétel lenne? (Link a kérdés alatt)

Figyelt kérdés
[link]

2014. jún. 18. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:

A hirdetésekben mindenki csak a pozitívat írja le (plusz azt a problémát ami egyszerűen nyilvánvaló a képről pl) de ahhoz, hogy igazán tudjad, hogy mi a helyzet meg kell nézned élőbe, nem árt ha viszel magaddal egy autószerelőt ha van ilyen haverod, meghallgatod a motort az is elég sokat elárul stb stb... a hirdetés sokszor nem tükrözi a valóságot, de egy próbát megér, menj és nézd meg.

nekem amúgy bejön a kocsi, elegáns, kicsit kirívó mivel Audi, viszont b*szottnagyok a kerekei...

2014. jún. 18. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a TFSI motor borzasztóan kényes, és alapjába véve egy bonyolult konstrukciónak mondható. Ezekben gyakran lerakódik a koksz, érzékeny az üzemanyag minőségére is (Magyarországon ez nem egy szerencsés tulajdonság).
2014. jún. 18. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a TFSI amiket naponta öszerakok nem tűnik bonyolultnak.

Eléggé le vannak ellenőrizve úgyhogy semmi gond nincs velük.Legalább is az újjal.

2014. jún. 18. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Új korában minden szuper. Nem rég szedtem szét egy turbós Volvo blokkot. Az sem volt olyan vészes, mégis egy fél autó ára rá fog menni :D

Hogy lehet egy 2007-es autónak nem uniós rendszáma? Valaki ötlet?

2014. jún. 18. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez az uniós rendszám nekem is feltűnt, esetleg próbarendszámra tippelnék.
2014. jún. 18. 21:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Elivleg magyarországon vásárolt szóval próba rendszám nem lehet. És azt mondta a kersekedő hogy tudta szerinte egy tulajdonosa volt. Nekem is csak most tűnt fel a rendszám. 2004 óta van únios rendszám van a kocsikon . Ezt a típusú autót pedig 2004 óta gyártják. Szóval arra gyanakszom hogy lehet hogy maga a gyártási év 2004es . :/
2014. jún. 18. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Valami nem kerek, az biztos! Nézz utána minden oldalon: voltetörve.hu stb.
2014. jún. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!