Szokodi kérdése:
Szerintetek megéri venni 2007-es CPI SM 50-et? Az ára nem vészes, de vegyes véleményeket hallottam. Ez van a közelbe, jó lenne, ha megerősítenék benne, hogy jó vétel.
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 22:25
1/4 anonim válasza:
Nekem cpi sx-em van, 2006os eléggé hasonlo az SM hez. Teljesen megvagyok vele alégedve. 50es motornak szerintem kiváló. Alig fogyaszt, és durvább terepet is lazán bírja, ráadásul ugy is hogy barátnőm is néha felül mögém. Lehet hogy kínai, de ha valami gond van vele, tudsz hozzászerezni alkatrészt. Elég sok bontottat láttam mostanság.
2/4 A kérdező kommentje:
végsebessége mennyi az sx-ednek? jól gyorsul?
2012. máj. 23. 20:53
3/4 anonim válasza:
Én 85kg vagyok és úgy megyek vele olyan 70-80között. A gyorsulása igazából nem rossz. Ha jól váltasz akkor pillanatok alatt 70mész. Emelkedő az kicsit neccesebb. 1es 2esben egész jól felkapaszkodik, de nem egy vadállat, mivel h ez csak egy 50es motor :)
4/4 HondaNS válasza:
Szia!
Enduro vásárlás előtt állok és nézegetem ezeket a CPI-ket. Tudnál róla írni pár?
Alkatrész van hozzá?
Milyen blokk van benne?
Saját tapasztalatok, stb...
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!