125 ccm 4T 8KW 2007 motor bemelegedve hirtelen nagy gázadásra elful normális?
Van egy Jinlun Adams motrom.
Jól bemelegedve, ha rá húzom gyorsan a gázt szívató nélkül, akkor elfúl és leesik a fordulat míg be nem döglik, ha csak nem engedem el a gázt.
Ez normális?
Hiába feljebb állítottam a súbertűt a 4. pozícióba az 5 közül a 2.ról.
Így még dúsabb keveréket kap és akkor is elful.
Még a melléklevegő csavart is addig becsavartam, míg már az alapgáz is épphogy csak megbír maradni és nem full el a túl dús keveréktől.
Feljebb kén tenni a tűt a legfelső állásba?
Meg ne tévesszen valakit, természetesen a tűn fent olyankor a legalsóba teszem azt a vasacskát úgy lesz legfentebb a tű.
Szóval 4T-s 125 ccm 8kW motornál normális, hogy elful bemelegedve szivatónélkül ha nagyon gyorsan hirtelen ráhúzom a gázt alapfordulatnál?
Keveset? De ha ráhúzom a szivatót félig, akkor már nem csinálja hanem felpörög.
Ez is azt bizonyítja, hogy sokat kap?
Félszivatón akkor még többet.
2 ugyanilyen motor van, mindkettőnek kivolt tisztítva a karburátora és a levegőfiltere.
Hibátlanok a fúvókák és minden alkatrész rajta a karburátorba és a levegő filternél is.
Mind a 2 motor ugyanezt a hibát csinálja ha szivató nélkül megyen.
Hétvégén megpróbálom mééég jobban felmelegíteni a motort és a tűt is feljebb rakom a legfelső fokozatba.
Úgy már mennie kén bár érdekes.
Ebbe nincs kompjuter, ebbe ami elektronikus az csak a CDI gyújtás.
Itt a levegő/benzin arányát a súbertű és a melléklevegő csavarral lehet állítani.
Ezekkel a legdúsabbra állítottam és akkor is ezt csinálja.
Ha pedig szegényre állítom akkor meg tipikusan szegény keverék tünetei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!