Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson motorról lenne pár...

Simson motorról lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék,kíváncsi h egy Simson motor,hogy megy?- kibírna vinni egy magassab dombon?-néha az erdőben való motorozást hogy bírná? Mennyi lehet a végsebessége?? (3 vagy 4 sebbeséges bírná jobban amiket felsoroltam?)

(Bocsi a helyesírási hibákért,csak telefonról még szoknom kell az írást). (55kg vagyok :D)

Válaszokat köszönöm előre is! :)

2014. jún. 18. 01:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Valamikor régen hetente mentem az 50 km-re lakó szüleimhez Simsonon. 65 km/h-t is vitte az óra szerint. A motorjával soha nem volt baj. Gond csak a lánchajtásával volt egyszer, amikor már megkopott a lánckerék, foghegyre kapott a lánc, ledobta a láncot és széttörte a lánc burkolatát is. Viszont új lánccal és lánckerekekkel nem fordult elő ilyen láncledobási probléma. Más gond nem volt vele soha, pedig krosszozásra is használtuk az öcsémmel.

A hegyi utakon is jól teljesít.

2014. jún. 18. 03:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ az erdőben való motorozáson mit értesz :D Ha sirató falra akarod felvinni azt a szerencsétlen Simót akkor meghal, az erdőzést is bírja csak nem nyélgázon, amúgy meg a Simson nem arra való, lehet kapni kicsit drágábban Yamaha DT50-est pl, én tuti azt venném. Amúgy a 3-4 sebességes közt nincs semmi különbség csak a 4.es jobban gyorsul
2014. jún. 18. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Lightos terepet bírja, de nem egy cross motor. Az ugratásokat is el lehet vele felejteni, mert nem bírja se a váz, se a teleszkópok. Az erdő járáshoz jobb a 4 sebességes. A 3 sebességes is jó, de van hogy olyan a terep ahol 1-esben már nagyon pörög, de 2-esben még nincs erő, túl alacsony a fordulat. Na ilyen helyzetekben jó a 4 sebességes. Nekem volt mindkettő. Végsebessége 55-65 között mozog, kopottságtól, lánckerék fogszámától, motoros súlyától, domborzati viszonyoktól, szembeszéltől függően.
2014. jún. 18. 14:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Dehogy nem ugratni akarok vele meg ilyenek,csak az erdőben egy nagyobb dombon kibírna e rendesen vinni ilyenekre gondoltam :D..
2014. jún. 18. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
ha ezt előbb látom akkor délelött fényképeztem volna neked egy olyan dombot hogy ihaj csuhaj és felment... így eső után igaz száraságban lefele se akart menni olyan mély volt a homok , most is végig rugott de felment..bele se kuplungoltam nagyon meglepődtem :D
2014. jún. 19. 21:34
 6/6 A kérdező kommentje:
:D
2014. jún. 25. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!