Melyik a legbiztonsagosabb auto?
Arkategoriatol fuggetlenul kerdezem, csak erdeklodok. Esetleg tud valaki vonatkozo "szakirodalmat" linkelni?
Volt egy autobalesetem es megserult sajnos a gerincem, ezert kezdett el erdekelni hogy ez vajon milyen autoban nem tortent volna meg:)
Elore is koszonom a valaszokat!:)
Na ez két olyan kérdés amit nem lehet megválaszolni.
A legbiztonságosabb autó valószínűleg a Rolls Royce Phantom.
De hogy ha egy olyannal mész, akkor is kérdés hogy mid sérül meg és mennyire.
árkategóriától függetlenül például egy ilyen meg az ehhez hasonló páncélozott suvok
Miutan elkuldtem a kerdest mar gondoltam hogy hiba volt azt irni hogy arkategoriatol fuggetlenul:)
Tehat akkor nekifutok meg egyszer: Melyik a legbiztonsagosabb auto mindennapi hasznalatra, ami mondjuk 20-25 millio forintnal nem dragabb?
Én valami hasonlóra gondolnék : [link]
Ebből jó eséllyel ki lehet szálni sértetlenül egy baleset után. Tele van légzsákkal és a gyűrődési zónák is jó nagyok már. Ezek már ki vannak találva. De egy BMW X5/6 vagy Audi Q7 is hasonló kategória.
A német prémiumok elég biztonságosak (BMW, Audi, Merci). De pl a Tesla a legjobb frontális ütközésnél, mert a "motortér"-ben nincs semmi így elég jól ráfeküdtek a gyűrődési zónára.
Persze csodák nincsenek, csak nagyobb esélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!