125-ös motor 50-es jogosítvánnyal?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Szeretnék venni egy Honda Bazukát.Elég ritka motor.50 ccm-es motorra van csak jogosítványom,pár hónapon belül mennék A1-es jogosítványra.Szerintetek,amíg nincs meg a jogosítványom,használhatnák a motort papírok nélkül 50ccm-esként?A rendőr egyből kiszúrja hogy nem 50-es?2014. jún. 16. 21:51
1/6 anonim válasza:
Motoros rendőr alvázszám alapján megmondja hány ccm.
2/6 anonim válasza:
Inkább vegyél egy nagyobb 50-est, azok is mennek jól, ha pedig meglesz a papír, akkor eladod, aztán veszel egy 125-öst.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen,gondolkodtam már ebben is,de már nincs sok kedvem a zümmögő 50-esekhez,nagy a hangjuk mert ugye 2T,amit szeretnék az meg ugye 4T,csendes,és húz mint a vadállat :)De kockázatos eléggé.Nagyobb 50-es alatt mit értesz?
2014. jún. 16. 23:16
4/6 anonim válasza:
Olyan, hogy Honda Bazuka (egyébként Bazooka) nem létezik. A Bazooka külön márka, kínai. A 125 4t-re azt mondani, hogy húz mint az állat erős túlzás, teljesítményben ott van, mint egy 80as 2t. Büntetés, amit kaphatsz: jogsid bevonása, pénz büntetés, a motor lefoglalása (ha nem rendszámos), büntetés biztosítási csalás miatt (ha kötsz rá). Egy 125ös 4t motorról kilométerekről ordít, hogy nem 50es, nincs az a degenerált rendőr a földön, akinek bemagyarázod, hogy 50es.
5/6 anonim válasza:
Még robogónál talán elmegy, bár még ott sem ajánlatos mert a rendőr sem hülye, de egy motornál meg főleg nem ajánlott, ránéz a hengerre és már meg is mondja, vagy a hangja alapján, utána pedig csúnya vége lehet..
6/6 A kérdező kommentje:
már én is átgondoltam,ugyan ezzel a motorral járkál osztály társam is falun,egyszer sem állították le.
2014. jún. 18. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!