Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Traffipax ellen, hogy lehet...

Traffipax ellen, hogy lehet védekezni?

Figyelt kérdés

2014. jún. 15. 18:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%

Beviz Elek

Mi van mekkaptad a jogsit oszt a"sszed te vagy sumaher?

2014. jún. 15. 19:29
 12/27 anonim ***** válasza:

ifjú summmaher:D

Am meg 50%-ba egyik helyen traffipax, rá 1km-re meg maga a zsernyák aki majd megállít szépen:D Remélem meg is fog és jól megb#sz vagy 5 deákkal.

2014. jún. 15. 19:40
 13/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó kívánságokat és a kevés normális választ.
2014. jún. 15. 19:56
 14/27 anonim ***** válasza:
2014. jún. 15. 19:58
 15/27 Beviz Elek ***** válasza:

5 éves jogsi, azóta C jogsi is és angliától romániáig jártam az unio-t bal és jobbkormányos autókkal (keveset teherautóval)

Nem az észnélküli száguldásban szeretnék segítkezni, de nincs azzal semmi baj ha valaki m0-on 130-cal, pályán 160-180-nal, főúton (lakott területen kívül) pedig útviszonyoktól függően 100-140 környékén autózik.

Amennyiben nem észnélkül letol mindenkit és valóban megengedik az útviszonyok.

Eddig csak 2 traffit kaptam

2014. jún. 15. 20:17
 16/27 anonim ***** válasza:

A rendőrség oldalán fent van havi bontásban, h hol lesz traffizás az adott hónapban..

Annyi dolgod van, h kinyomtatod, letöltöd v felrakod telóra a pdf-et és indulás előtt megnézed, h aznap merre traffiznak..

2014. jún. 15. 20:36
 17/27 anonim ***** válasza:
vedd le a rendszámot, vagy tegyél fel egy kamut
2014. jún. 15. 21:08
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a probléma hogy gyorsan megy ez senkit nem érdekel hanem az hogy véletlen jön a krakk és belecsattan 140-el a szembe jövő családi autóba és a család meghal ő meg nem!!Gondolkozzál mán el ezen egy kicsit mások életét ne veszélyeztesd!
2014. jún. 15. 21:09
 19/27 anonim ***** válasza:

nyilván nem kell védeni a gyorshajtást, de például ahol én járok, egy teljesen üres zebránál ki van téve a 30-as tábla, de olyan szinten belátható helyen van, hogy 20 méteren belül bárhol megjelenik a közelében egy ember, azt rögtön észreveszed, még éjszaka is, mert pont ott van az utcai lámpa is, és a mocskok persze, hogy oda állnak traffizni a 30-as táblához...

sok helyen teljesen indokolatlanul vannak kint korlátozó táblák, és persze a búzeránsok mindig oda állnak trafizni, nálunk a falu határában is kint van az 50-es tábla, de tudom nagyon jól, hogy még vagy 200 méter mire ténylegesen lakott területre érek, de nem hagyhatom ám "kigurulni" az autót, hanem tapossak a fékre, mert nekik annyira szabályosan be kell tartatniuk, hogy a tábla vonalától MILLIMÉTERRE pontosan kezdődik a korlátozás, még akkor is ha teljesen indokolatlan...

nyilván aki 100-al repeszt át a falun azt büntessék meg, de az ilyen "beleszaladtam" jellegű gyorshajtás szerintem abszolút nem veszélyes vagy ámokfutó...

sok esetben az ember rutinból közlekedik ha egy ismert útszakaszon jár, tudja, hol számíthat gyalogosra és hol nem, ha meg beállnak traffizni a korlátozó táblához, és a megszokott sebességről bele kell satuzni, hogy ne kapj csekket, az igen csak veszélyhelyzetet tud teremteni...

ugyanilyen indokolatlan korlátozás van két falu közt is egy egyszerű kanyarban, 90-ről lassítsd 40-re, pedig olyan a kanyar, hogy még vizes úton is simán át lehet ereszteni 90-el, de még a busz is 70-el vesz be, ők meg tökéletesen száraz időben beállnak a kanyarba traffizni, mindenki meglepődik, belesatuz, és máris megvan a baleset ami az "ámokfutó gyorshajtás" számlájára írható...

nem értem az olyan embereket, akik azt gondolják, hogy gyorshajtás = ámokfutó

ez rohadtul nem így van, az esetek 90%-ában teljesen indokolatlanul kapnak az emberek bírságot, köszönhetően annak, hogy a mocskok arra verik a mellüket, hogy 20-al többel mentél a tábla vonalában, hogy utána 50 méteren belül lelassult az autó a megengedett sebességre, és mire ténylegesen olyan helyre értél, ahol értelme is van lassabban menni, az nem számít...

2014. jún. 15. 21:50
 20/27 anonim ***** válasza:
Sehogy. Radardetektor semmire nem jó... ha az jelez már rég bemértek. Lézer ellen tudnál lézerblokkolóval, de azt betiltották, illegális. Más megoldás nincs, marad a szabályok betartása.
2014. jún. 15. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!