Lehet házilag építeni Hibridet?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy építek házilag egy hibridet. Van itthon egy elsőkerék meghajtású Toyota kombi és egy új elektromos targonca, ami üzemképtelenné vállt egy kisebb baleset következtében, de a meghajtása még jó, de megjavíttatni nem éri meg. Szerintetek megéri összeépíteni a kettőt? Arra gondoltam, hogy a hátsó tengelyhez építeném be a hajtásrendszert, aminek a sebességét egy ilyen tekerős kapcsolóval tudnám szabályozni. Hogy ez miért lenne jó? szerintem azért, mert ha mondjuk csak a szomszéd utcába kell elgurulnom, akkor elektromos hajtással sokkal környezetbarátabb módon el tudok jutni, mivel nem kell beindítani a motort, csak üresbe tenni a váltót és gurul is. Szerintetek ezt le lehet valahogy papírozni is hogy legális legyen? Vagy nagyon nagy hülyeséget találtam ki?2010. jan. 2. 23:14
11/11 anonim válasza:
Extrém.
Megtelne az egész utastér.
Akkus targonca mennyivel megy, 10-el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!