Egy 1996-os Audi A8-as 4.2-es autót hogyan lehet kicsit "feltuningolni"? Gondolok a turbóra, kipufogóra, stb.
Ha vannak ilyen lehetőségek, légyszi írjátok le :)
Köszi!(A hangján javítani..erre gondoltam mert a 300 lóerő nekem elég, biztos szedi a lábát).
Friss jogsis vagyok, de ne, hanem gödöllői.
Pest kb 30 kilometerre van innen.
A belváros tőlem meg kb 2-3 kilometerre.
Szerintem a tankolás nekem még nem lenne nagyon nagy kiadás.Ha csak a városba meg hazamennék, és néha beugrani Pestre.
Ha beugrasz a haverokkal Pestre egy gyrosra a Szerájba az 6-7000 forintodba fog kerülni. Minden héten egyszer az már 30 000Ft. 4db Pesti út :D
Amúgy milyen árfekvésű A8-cal szemezel?
Az nem semmi.
Hát kicsit furcsálva néztem, de találtam 450-700 ezer forintig terjedő A8-at.
Milyen első autót ajánlasz, ami szedi is lábát azért?:)
Igazából erről szolt volna az a mese az előző oldalon, hogy az ilyen 4-700 000-res A8-ak felejtősek. ha nem vagy autószerelő, saját műhellyel és Audi bontóval az udvarok, akkor butaság belefogni egy ilyenbe.
Ami szedi a lábát, abban azért van powaa. És ha van powa, akkor ahhoz lesz megfelelő méretű fogyasztás is - kivéve ha dízelről beszélünk, tehát sokkal előrébb más hasonló teljesítményű autóval sem leszel.
Kérdés, mennyire kellene, hogy szedje a lábát :P
De 7 kilóért már elég jó C4-es A6-ot lehet kapni( akár 5hengeres 2.5TDI-t is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!