Mi az a "Schwatzmüller", ami a kamionok vontatmányán szokott feliratként lenni?
Igen,van Müller nevü drogéria,de az más.
Ez Schwarzmüller,logisztika.
azt én is meg tudom csinálni hogy be irom a googléba...én legalább sajátf ejemből tudásomból próbáltam megoldnai..kedves le pontozok.
egyébként molnárságot jelent magyarul a müller szó.
Köszi a válaszokat!
Ha jól értem, akkor ez a vontatmány márkáját jelzi, mint az autóknál az autómárka.
Én is erre tippeltem volna, csak az a fura, hogy a pótkocsik 80%-án ezt látom. Ilyen kevés márka van a piacon? Vagy annyira jó és/vagy olcsó ez a Schwarzmüller, hogy mindenki ezt veszi?
Nekem csak egy középfokúm van németből, de ha jól tudom a "der Müller" molnárt jelent.
A Schwarzmüller meg gondolom a cégalapító vezetékneve lehetett.
Az a pótkocsi márkája! A Schwarzmüller gyártja azokat a pótkocsikat, amin ilyen felirat van.
Láthatsz még Fliegl, Kögel, Krone, Schmitz, Trailor, Vanhool, Ackermann, Pacton, Humbaur márkájú pótkocsikat is.
Nyomsz egy hasznost?
"azt én is meg tudom csinálni hogy be irom a googléba...én legalább sajátf ejemből tudásomból próbáltam megoldnai"
Akkor mi a halálért válaszolsz ha nem tudod biztosra a választ, hanem megpróbálod kitalálni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!