Megbontottam az auto hűtés rendszerét,ezután kell légteleníteni?
Figyelt kérdés
Röviden: g astra szelepfedél tomites csere és leszedtem egy kis csövet bal oldalt ami kicsit útban volt. Ezután kell légteleníteni a rendszert vagy nem?ma 15:21
1/2 anonim válasza:
Tudtommal az astrát nem kell. Van rajta légtelenítő? Nekem csak a 7ö-es fiatomban volt, meg a BMW-kben, f astra volt 20 éve a kezem alatt, azon csak arra kellett figyelni, hogy minimum szint felett legyen kiegyenlítőben ilyenkor, esetleg utánönteni még hidegen.
2/2 anonim válasza:
Feltöltöd maxra, járatod egy kicsit, utána ha kell utána töltesz. Utána kerülsz vele egy akkorát, hogy beálljon az üzemi hőfok, a fűtés legyen feltekerve. Várj amíg hűl egy kicsit, szintet beállítod ismét és utoljára, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!