Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó klíma? Fűtés,hűtés?

Autó klíma? Fűtés,hűtés?

Figyelt kérdés

Egy olyan kérdéssel fordulok önökhöz hogy az utóbbi fél évben észre vettem a nyár folyamán hogy a klíma berendezésem nem igazán úgy fújja a hideg levegőt ahogyan kellene?

Van hogy például 20-30 percen keresztül fújja a hideg levegőt aztán pedig már egyáltalán nem?

Most pedig a hideg idők beköszöntével tapasztaltam hogy a meleget sem igazán akarja az autó fujni itt is van úgy hogy szintén 20-30 percig esetleg jól fújja aztán megszűnik,de van hogy egyáltalán semmi meleg levegőt nem fúj be?Legutóbb egy hosszú út alkalmával mikor tartottunk hazafelé kb 20 percig fújta a meleg levegőt aztán a maradék 3 órán át viszont semmi és nagyon hideg volt az autóban?

Az itt leírtak alapján látatlanban szeretném kérdezni önöket hogy esetleg van valami véleményük hogy mi lehet a gond és mi lehet a megoldás?

dec. 6. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokat segítene azzal, hogy milyen autóról van szó.
dec. 6. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem két különálló probléma lesz a ludas. Kevés a klímagáz így nyáron romlik a hűtési hatásfok, illetve el van dugulva a fűtőradiátor így szintén romlik annak a hatásfoka.
dec. 6. 13:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Volkswagen Golf V 1.6FSI 2005 BLF motorkód
dec. 6. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha digitklímás, akkor van a műszerfal mögött két terelőlapát/motor ami szabályozza a levegőt, azok meg tudnak bolondulni, azokat kellene megnézetni.
dec. 6. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:

+1 amit a négyes ír!

Olyan nincs, hogy 20 percig meleget nyom majd 2 órán keresztül hideget, másnap meg megint ugyan ez....

Mármint úgy értem, hogy nincs, hogy ilyet nem okoz futoradiator eltömődés... akkor egyáltalán nem nyomna meleget.

dec. 6. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

+1

A fűtésboxszal lesz valami...

dec. 6. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal, hogy a klíma nem fűt, olyat az autóban olyat nem tud. Télen csak arra érdemes használni a klmímát, hogy a párát lefújja a szélvédéről, utána érdemes kikapcsolni, mert hideget fújhat. Egyébként érdemes lenne elvinni szerelőhöz, megnézik a fűtőradiátort, meg a klímagázt is.
dec. 6. 17:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok hogy nem a klíma ami fűt
dec. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!