Autó klíma? Fűtés,hűtés?
Egy olyan kérdéssel fordulok önökhöz hogy az utóbbi fél évben észre vettem a nyár folyamán hogy a klíma berendezésem nem igazán úgy fújja a hideg levegőt ahogyan kellene?
Van hogy például 20-30 percen keresztül fújja a hideg levegőt aztán pedig már egyáltalán nem?
Most pedig a hideg idők beköszöntével tapasztaltam hogy a meleget sem igazán akarja az autó fujni itt is van úgy hogy szintén 20-30 percig esetleg jól fújja aztán megszűnik,de van hogy egyáltalán semmi meleg levegőt nem fúj be?Legutóbb egy hosszú út alkalmával mikor tartottunk hazafelé kb 20 percig fújta a meleg levegőt aztán a maradék 3 órán át viszont semmi és nagyon hideg volt az autóban?
Az itt leírtak alapján látatlanban szeretném kérdezni önöket hogy esetleg van valami véleményük hogy mi lehet a gond és mi lehet a megoldás?
+1 amit a négyes ír!
Olyan nincs, hogy 20 percig meleget nyom majd 2 órán keresztül hideget, másnap meg megint ugyan ez....
Mármint úgy értem, hogy nincs, hogy ilyet nem okoz futoradiator eltömődés... akkor egyáltalán nem nyomna meleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!