Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet hogy gyűrű törés van?

Lehet hogy gyűrű törés van?

Figyelt kérdés
Van egy simsonom, amiben most lett gyürü cserélve. Lefutottam vele több mint 150 km-ert, és a szerelő is ment vele egy tanknyi benzint.. nem huzattam csak néha. Mentem messzebre, és egyszer csak elgyengül, puffog, és leáll. rugásra nem indult, csak puffogott, meg toláskor is.. aztán sikerült betolni, ment is, 3.-ba, de utána megint ezt csinálta. utána ugy indult be, hogy pöfögött picit, de nem pörgöt fel. kivettem a gyertyát, mindig beköpte, de mostmár azis jo. gyujtásra gyanakodnék, vagy az hogy nincs erő, az lehet gyürü törés? már bese indul. A kipufogó is elvan dugulva eléggé, ha az számit.. és szikra van, benzint kap, karbulátor most lett kipucolva, tegnap tankoltam, és talán sok olaj mehetett bele, de ez idő alatt mentem vele 50 km-ert, akkor már csak elő jött volna a baja.. ja és szimering csapágyak, is most lettek cserélve.. szal tanácstalan vagyok.. de ez mind amit leirtam, h már bese indul, vagyha beindul puffog, az lehet gyürü törés?
2014. jún. 13. 15:37
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
És kompresszió, ugyanugy van ://
2014. jún. 13. 15:39
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem kizárható a gyűrűtörés. Nem lett valamikor felreszelve a kipufogónyílás? Egyébként ha leveszed a kipufogó könyököt ott fel lehet látni a dugattyúig, ha tört a gyűrű az ott látszani fog.
2014. jún. 13. 15:40
 3/20 A kérdező kommentje:
Okkés, köszönöm szépen, és ha nincs eltörve, akkor mit kezdjek vele? Lehet még a gyertya a rossz valami miatt nem? attol puffoghat.. :)
2014. jún. 13. 15:41
 4/20 anonim ***** válasza:
Vagy lelazult a lendkerék és elnyírta az éket. Ilyenkor elmegy a gyújtás időpontja, meg nem együtt forog a lendkerék a főtengellyel.
2014. jún. 13. 15:42
 5/20 A kérdező kommentje:
Ahhh értem, az lehet, de a lendkerék is most lett cserélve. azt nem tudom h számite ://
2014. jún. 13. 15:43
 6/20 anonim ***** válasza:
Számíthat, mert ugye akkor biztos hogy le kellett lazítani a csavart és ki tudja hogy rá lett e húzva rendesen. Egyébként miért kellett cserélni? És milyenre lett cserélve? Utángyártottra vagy használt gyárira?
2014. jún. 13. 15:52
 7/20 A kérdező kommentje:
Azért kellett cserélni, mert volt a szerelőm volt olyan okos, és rosszul rakta rá a lendkereket, és elnyalta az éket.. am azt mondta h 51-es lendkereket rakott rá, az nem tom nála mit jelent.. de sztem a gyujtással lessz a baj, mert puffog, meg a gyürük nem csörönek :)
2014. jún. 13. 15:55
 8/20 anonim ***** válasza:
Na, hát akkor győződj meg róla hogy rendesen áll e a lendkerék és meg van e húzva a csavarja. Gyűrűtöréssel nem lenne olyan kompressziója mint volt, tehát ezt valószínűleg kizárhatjuk.
2014. jún. 13. 16:00
 9/20 A kérdező kommentje:
Ahham, értem, akkor azt nézem meg meg a gyujtást igaz? Meg olyan kérdésem lenne, h gondolom ha elállitodott a gyujtás, akkor a hézagon kell állitani.. azon h állitsak? :)
2014. jún. 13. 16:01
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy a hézaggal lesz gond. De mondom, előbb nézd meg hogy rendesen áll e a lenderék hogy jó helyen van e a gyújtás.
2014. jún. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!