Mi ez a szerkentyű a kocsimban?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem a kocsit,egy opel astra f "96-os
És tegnap vette észre ezt a valamit a műszerfal alatt a pedálok mellet oda van fogatva, a fekete és a piros gombon tekerve lehet állítani valamit és ha jól láttam ledek is vannak rajta de nem láttam égni,nem mertem állítani rajta mert nem tudom hogy mi ez, valaki tudja?
Itt a Kép:
2014. jún. 13. 14:51
11/13 anonim válasza:
Ütésérzékelőnek tűnik, ami egy riasztóhoz tartozik. Egyébként van rajta vezeték, meg kell nézni, hogy hova megy.
12/13 anonim válasza:
#10! hogy lehet rosszul inditani? :O
13/13 anonim válasza:
#12 az enyémet úgy, hogyha beszállás után 30 másodpercig nem indítom el az autót, akkor meg kell nyomni a riasztó gombját, hogy ne tiltson le az immobiliser. Na ha ezt elfelejtem, akkor jön a riasztó, vinnyogás, idegesség, és ennek a gombnak az őrült nyomkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!