Mi ez a szerkentyű a kocsimban?
Nemrég vettem a kocsit,egy opel astra f "96-os
És tegnap vette észre ezt a valamit a műszerfal alatt a pedálok mellet oda van fogatva, a fekete és a piros gombon tekerve lehet állítani valamit és ha jól láttam ledek is vannak rajta de nem láttam égni,nem mertem állítani rajta mert nem tudom hogy mi ez, valaki tudja?
Itt a Kép:
Hát szerintem a volt tulaj se fogja tudni megmondani mi ez mert kereskedő volt és így se tudott valami sokat mondani a kocsiról 1 hónapig volt nála.
Riasztó meg nincs a kocsiban.
Hát fogalmam nincs mi lehet, elviszem majd egy autóvillamossági szerelőhöz megnézetni.
Indításgátló, van benne azt hiszem egybe van építve a centrálzárral.
Indításgátló pöcke??? nem értem mire gondolsz?
Utólagos távirányítós központizár. Ha nem kaptál hozzá távirányítót akkor azonnal vetesd ki vagy kösd ki, mivel lehet hogy a kereskedőnél vagy az előző tulajnál van a távirányító neki egy gombnyomás és már nyitva is van az autód, kulcsot másoltatni meg nem nagy ügy...
Általában ezt csinálják az ilyenfajták. Mi is beadtuk kereskedésbe az autót minden kulcsával távirányítójával. 1 hónap múlva csörög az új tulaj hogy hol az autója meg ilyenek. Aztán kiderült hogy nem kapta meg a távirányítót a kulcsot meg lemásolták. Azóta sincs meg az autó...
6. vagyok
Arra gondolok, hogyha elrontod az indítást akkor ezen kell nyomogatni valamit. Nekem úgy működik 206-ban, hogyha rosszul indítom, akkor egy hasonló gombot és a kulcson lévő gombot kell egyszerre nyomni, és akkor nem kezd el vonyítani az autó. Hülyeség az egész, de így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!