Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a szerkentyű a kocsimban?

Mi ez a szerkentyű a kocsimban?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem a kocsit,egy opel astra f "96-os

És tegnap vette észre ezt a valamit a műszerfal alatt a pedálok mellet oda van fogatva, a fekete és a piros gombon tekerve lehet állítani valamit és ha jól láttam ledek is vannak rajta de nem láttam égni,nem mertem állítani rajta mert nem tudom hogy mi ez, valaki tudja?

Itt a Kép:

[link]

2014. jún. 13. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Valszeg valami kamu fogyasztáscsökkentő vagy gagyi csiptuning. Esetleg valami riasztóberendezés. Hívd fel a tulajt és kérdezd meg.
2014. jún. 13. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Pontosabban a volt tulajt.
2014. jún. 13. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Riasztóhoz tartozik szerintem.
2014. jún. 13. 15:08
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát szerintem a volt tulaj se fogja tudni megmondani mi ez mert kereskedő volt és így se tudott valami sokat mondani a kocsiról 1 hónapig volt nála.

Riasztó meg nincs a kocsiban.

2014. jún. 13. 15:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Vidd el valami kocsielektronikával, autós kütyükkel foglalkozó emberkéhez, hátha meg tudja mondani (totalcaron van egy kütyüdoktor rovat, lehet érdemes lenne írni neki egy mailt).
2014. jún. 13. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha van benne indításgátló, akkor nem annak a pöcke?
2014. jún. 13. 15:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát fogalmam nincs mi lehet, elviszem majd egy autóvillamossági szerelőhöz megnézetni.

Indításgátló, van benne azt hiszem egybe van építve a centrálzárral.

Indításgátló pöcke??? nem értem mire gondolsz?

2014. jún. 13. 15:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Beltéri ultrahangos riasztó vagy rázásérzékelő érzékenység beállító potmétere is lehet.
2014. jún. 13. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Utólagos távirányítós központizár. Ha nem kaptál hozzá távirányítót akkor azonnal vetesd ki vagy kösd ki, mivel lehet hogy a kereskedőnél vagy az előző tulajnál van a távirányító neki egy gombnyomás és már nyitva is van az autód, kulcsot másoltatni meg nem nagy ügy...

Általában ezt csinálják az ilyenfajták. Mi is beadtuk kereskedésbe az autót minden kulcsával távirányítójával. 1 hónap múlva csörög az új tulaj hogy hol az autója meg ilyenek. Aztán kiderült hogy nem kapta meg a távirányítót a kulcsot meg lemásolták. Azóta sincs meg az autó...

2014. jún. 13. 17:50
 10/13 anonim ***** válasza:

6. vagyok

Arra gondolok, hogyha elrontod az indítást akkor ezen kell nyomogatni valamit. Nekem úgy működik 206-ban, hogyha rosszul indítom, akkor egy hasonló gombot és a kulcson lévő gombot kell egyszerre nyomni, és akkor nem kezd el vonyítani az autó. Hülyeség az egész, de így működik.

2014. jún. 13. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!