Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy egyetemistának milyen...

Egy egyetemistának milyen autót javasoltok?

Figyelt kérdés
Kb. 25 km-es napi távról lenne szó, max 250. 000 ft-ot szánnék rá. Tudom, ennyi pénzért egy halom rozsdát is rám sózhatnak, ha nem figyelek oda, de egyelőre néhány évig használnám. Üzemanyagot tekintve szerintem mindegy, sedan vagy kombi formájú 90-120 LE-rőset szeretnék (Suzuki swift kizárva!). Legyen megbízható fajta.

2014. jún. 12. 23:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
38%

13-as:

""ki a fene adna egy-másfél milliókat ki egy használt autóra? Az egymilliós autóra is még százat kell költeni leszervizelésre."

-Azok akik néhány éve svájcifrankos hitellel vettek 3-5 mft-os kocsit, "mer az új mer az jó". Most lejjebb adták.

-Akiknek kell a mutogatni való ,szomszédnál kicsit jobb kocsi de hitelt már nem kapnak vagy nem akarnak felvenni,viszont menőzni azt akarnak. Megveszik a Vw passat tédéít meg a leharcolt Bmw-t 1.5mft-ért és ők a janik (egy kis ideig, mert szervizre nem fog telleni)

- Akik annyit értenek a kocsihoz ,hogy hol kell rajta beszállni és merre van a márkaszerviz, és hajtogatják hogy 1 millió alatt nincs jó kocsi.

-Utolsónak azok ,akik megtehetik. "

Nekem is ilyen 1.5-2 milliós 'szomszédok az irigyei' autóm van és képzeld el, hogy havi 500 ezer és 1 millió körül keresek, de van hogy 1 millió felett. Csak egy autóm van, most éppen hajléktalannak minősülök, mert nincs a nevemen ingatlan. Igaz a szomszédok nem érdekelnek, nem is menőzök, vehetnék újat is, de a magyarok közé sajnálnám, csak tönkretenné a sok proli nekem. Majd ha kiköltözöm külföldre, akkor jöhet a jobb autó, ahol vigyáznak a máséra. Addig meg tökéletesen megfelel egy 1.5-2 milliós nem új, de mégis marhajó autó.

Szóval bocs, de sík hülye aki ilyen következtetéseket von le, hogy valakinek azért van régi 'menőzős' autója, mert a helyi menő csávót akarja játszani.

Akartam elsütni egy poént: egyetemistának okosautót!

Hogy mégis milyet?

250-ből inkább robogót vennék.

2014. okt. 8. 23:21
 22/23 anonim ***** válasza:
51%
Ha igaz amit írsz akkor azért nincs a neveden semmi és "olcsó" kocsid van,mert ha lecsapna az adóhatóság vagy a rendőrség akkor nem tud majd mit elvinni,mert minden vagyon el van dugva és másra van iratva stb. Szokásos mutyizós trükk.
2014. okt. 8. 23:34
 23/23 anonim ***** válasza:
89%

22: Általánosságban igazad van, mert ismerem az itteni, magyarországi cégek nagy részét, ez százezres számban értendő és mindegyik feketézik valamilyen százalékig. De ezért még egyiknek sem kell menteni a vagyonát, mert nem csinálják nagyban.

A mutyizás az más, az amikor valakiknek megvan a befolyásuk, hatalmuk, hogy a nagy üzletet a ciknosok kezére játsszák. Pl. politikusok. Nagyban játszanak, nem csak havi pitiáner 1-2 milliókban, nekik már kötelező a családtagok nevére iratni mindent. Ha megnézed, sok politikus szinte nincstelen. Én nagyon keveset keresek azzal amit írtam ezekhez képest, úgyhogy a feketézőtől és a mutyizótól is messze vagyok. Mondom, ide jó autót nem érdemes venni, mert csak kárt tesznek benne a többiek. De még lakást, házat sem, mert hamar túl sok közük lesz a szomszédoknak hozzád (legalábbis ők így gondolják). Én külföldre tervezek hosszú távon, csak még elvégzem itt amibe belekezdtem.

Egyes országokban a szomszédok magasról tesznek rád, de vigyáznak a másik dolgaira. Na ott már érdemes venni ezt-azt, akár újonnan is.

2014. okt. 9. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!