Motor fenntartása?
Figyelt kérdés
Szeretném megcsinálni a nagymotoros vizsgát, 25 éves vagyok, van "B"-s jogsim. Olyan motor szeretnék, ami nem nagy hengerűrtartalmú. 185 cm vagyok, 86 kg, és külsőre amolyan Suzuki Bandit, Honda Hornet típusú motorok jönnek be. Kérdésem az lenne, hogy fogyasztás, fenntarthatóság szempontjából miylen motor lehet az ideális, 125-250 kategóriában szerintem elég lenne.2014. jún. 12. 13:56
1/2 anonim válasza:
Suzuki GS 250, de én Suzuki GS500-at vennék, az azért nem egy olyan durva gép még. Egy 250-es motort hamar ki fogsz nőni és ha lecseréled, újra átírás meg szervíz...
2/2 A kérdező kommentje:
Te mit használsz, ha szabad? Átlagosan évente mekkora költség a fenntartás? Gonodlok itt mindenre, szerviz, olaj, úgy tudom, hogy évente új gumi mindenképp, ez igaz? A fogyasztás adott, de ezen kívül, ha leírnád, hogy mikkel kell számolni, azt megköszönném.
2014. jún. 12. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!