Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A nagymotorok csak a robogosok...

A nagymotorok csak a robogosoknak nem koszonnek vagy mondjuk pl. Egy kis aprilia rs 50 nek mar ha nem is elore de koszonnek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 12. 07:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Én Simsonnal járok. Ha intek, a nagymotorosok vissza szoktak köszönni, még a chopperesek is. :) De volt már rá példa hogy előre köszöntek, nem is egyszer.
2014. jún. 12. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Én köszönök a robogósoknak is.
2014. jún. 12. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:

50-es robogóval szoktam cirkálni a városba és tapasztalataim szerint nem nagyon szoktak köszönni. Amelyik szokott az mindig előbb int, mint én.

Mj.: Amúgy ha látom, hogy egy öreg papa jön annak már nem is köszönök, mert azok egytől egyig lesz@rnak.

2014. jún. 12. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
en rs 50-el jarok, es mindig koszonnek a nagyok
2014. jún. 14. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
én mindenkienk köszönök, legyen az robogó, simson, mz, ezt, bármi. Nekem is van robogóm, mert ha ide-oda elkell szaladni, nem veszem elő a nagy paripát, hanem a robival elugrok ide-oda. Amugy az Aprilia RS50 kemény kis gépezet, én is azon kezdtem aztán RS 125 és 250, most pedig a RSV4 meg a kis SR50 robi rohangátor :)
2014. jún. 20. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!