Mitnemondjak fasza én megtartanám életem végéig.
Egy kis tuning azt nagyon jó kis auto.
Tudni kéne, hogy hol, mire használnád?
Nálunk a belvárosban nem sok esélyed lenne ekkora hodállyal parkolóhelyet találni. De hosszabb utakra nyilván kényelmesebb, és jobb is egy erős autóval menni.
Ha jól tudom a BMW-k általában hátsókerék meghajtásúak, én azt nem szeretem. De nyilván mindenki mást szeret.
Egyébként hány éves lenne?
Én biztosan arra törekednék, hogy minél fiatalabb autó legyen, nem pedig egy bizonyos márkához ragaszkodnék.
Egy ezer éves BMW, Audi sokszor annyiba kerül, mint egy pár éves kisebb, de még normális autó. És a fenntartása is drágább egy régi autónak.
Köszönöm a válaszokat!
# 4
Főleg városban mennék vele, napi kb. 5-10 km-t.
Én olyan '98-'99-est szeretnék, de ebben az évjáratban nincs olyan, ami nekem tetszene, csak '94-esben.
A 3-as BMW pont hogy nem hodály és nem is erős a 316-os.
Első autónak jó, csak ne bojrészerkedj vele, tehát a tuning cuccokat felejtsd el róla max egy szép felni meg ültetés.
Nekem e36 316i compact van. Nagyon jó választás :-)
3 éve van meg és sohasem szivatott meg. ( szintén első kocsi )
Féktárcsákat ,lengőkarokat cseréltem, meg a két első sárvédőt, és ennyi. Tökéletesen működik pedíg nagyon gyilkolom. Egyszerűen jó vezetni.
A haverom a 206-osa után beleült és teljesen el volt ájulva milyen vezetni ezt, és az övét. Lapos, széles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!