Suzuki Liana első autónak?
Most tetem le ajogsit.A szüleim jól álnak anyagilag és egy 2005 1.6 benzines Suzuki lianát akarnak venni első autónak ,hogy ne a családi Passatot nyúzzam.Csak hát egy kicsit cikinek tartom,mert már most kapom a gúnyos megjegyzéseket,pl úgy is pénzes vagy miért nem veszek egy normális autót,papír autó úgy is meghalsz stb beszólások.
Pedig milliószór mondtam nekik,hogy a szüleim pénzéből lesz nem az enyémből,így eleve sok beleszólásom sincs hogy mit vesznek örülök hogy vesznek egyáltalán valamit.
de a megjegyzések sorra jönnek.
Tényleg annyira rossz autó a liana,hogy szekálni kell miatta?
Mellesleg ez nem a csúnya műszerfalú liana lesz,hanem az amelyikben hagyományos km óra van nem pedig a digitális kijelzős.
Ráadásul szedán,szóval szerintem nem is csúnya autó hanem olyan átlagos kinézetű.
Ez csak az én szubjektív véleményem, tehát ne tekintsd mérvadónak, de szerintem sem egy túlzottan szép teremtmény a Liana, a 2005 utániak meg ráadásul nem is olcsók.
Ha neked tetszik, akkor hajrá, úgy is az a lényeg, hogy neked/nektek megfeleljen, nem pedig a többi suttyónak.
Viszont ugyanannyiért kapni már 1.5-ös benzines Nissan Almerat, ami szerintem sokkal pofásabb, mint a Liana - szerintem.
(pl egy ilyen: [link] )
Liana-t nem hagytam volna hogy vegyenek nekem, mint ahogy Swiftet sem, és Ignis-t sem.
Ezért szedtem össze magam a pénzt, (másfél év melóval) és vettem egy értelmes autót.
Nem egy posvány Suzukit.
Barátaidnak igaza is van, a Suzuki öregeknek, és családos embereknek talán jó, nehezéknek.
Épp műszaki kifogásom nincs a Liana ellen, nekem csak kinézetre nem szimpi.
Az oké, hogy ők eldöntötték, de lényegében neked bejön vagy sem? Mert ugye csak neked veszik.. Az oké, hogy örülsz neki, de ha igazából neked sem tetszik, csak nem mered elmondani, akkor nem lesz igazi az örömöd és sosem fogod benne úgy érezni magad, mint egy olyan autóban, ami neked szimpi.
Azért egy milliós kiadásnál már ezt is érdemes átgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!